Jelena Jovanova i Stjepan Perić u ljubavnoj vezi

Zvijezde RTL-ove telenovele “Tajne”, koja je ovih dana završila sa snimanjem, tek su nedavno priznale svojim kolegama da su u vezi posljednja dva mjeseca, piše Story.

Jelena Jovanova Stjepan Perić

Tridesetogodišnji glumac Stjepan Perić, zvijezda serija “Tajne”, “Stella” i “Ruža vjetrova” te vlastitog humorističnog projekta “Instruktor”, potvrdio je vijest da posljednja dva mjeseca ljubi godinu dana mlađu kolegicu, Makedonku Jelenu Jovanovu. “Istina je, zajedno smo! Sretni smo i zaljubljeni” — izjavio je za Story.

Nemoguće je ne primijetiti koliko par uživa u međusobnom društvu, a otkako je prije desetak dana završilo snimanje “Tajni”, serije u kojoj su tumačili glavne likove, Stjepan i Jelena gotovo su nerazdvojni.

Da je tomu tako, uvjerili smo se početkom prošlog tjedna, kad je Stjepan u manirama pravog kavalira snimljen kako svojim automobilom marke Alfa Romeo dolazi po voljenu djevojku u njezin omiljeni frizerski salon u neposrednoj blizini Kvaternikova trga.

Mlade golupčiće gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji “Tajne” od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.