Ljubav i mržnja (Mundo de Fieras)

Gabriel i Demian identični su blizanci razdvojeni nakon rođenja.

Ljubav i mržnja
Ljubav i mržnja - nova Televisina telenovela na Novoj TV

Gabriel je odrastao uz luksuz i sigurnost voljenih usvojitelja. Demian je, s druge strane, živio u siromaštvu i bio zanemaren, te je s vremenom postao okrutan i odao se kriminalu. U bijegu od policije stradao je u prometnoj nesreći i ostao bez noge. Kada Demian sazna za Gabriela, njegovim umom zavlada prijezir. Svoje nezadovoljstvo i bijes usmjerava na brata i nastoji učiniti sve da ga uništi.
No, Gabrielov život daleko je od savršenog. Njegova se prva žena, s kojom ima sina Rogelija, razboljela i umrla tijekom poroda njihove kćeri Pauline. Nakon nekog vremena upoznao je Joselyn, atraktivnu mladu udovicu s kćeri i oženio je. Prvih godina braka bili su sretni i dobili sina Luisita. No, nakon što su doživjeli prometnu nesreću u kojoj je Joselyn pobacila, a Luisito ozlijedio noge, njihov odnos se pogoršava. Joselyn je postala bolesno ljubomorna i svakim danom ga sve više udaljavala od sebe. Gabrielovom jadu ovdje nije kraj, jer dom dijeli s njezinim rođacima Clementeom i njegovom hladnom i pohlepnom ženom Miriam.
Demianov je, pak, brak lažan. Iskoristio je Regininu ljubav prema Gabrielu i zavarao ju da je to on. Regina je sramežljiva i njezini su roditelji učinili sve kako bi spriječili taj brak. Kada to nisu uspijeli, Reginin se život s Damienom pretvara u pakao. On ju zlostavlja i maltretira svojom ljubomorom tvrdeći da je njihov sin Juan Cristobal Gabrielov izvanbračni sin.
Juan Cristobal i Gabrielova kći Paulina zaljube se i prisiljeni su boriti se protiv mržnje koja postoji između njihovih obitelji, te protiv zlih spletki Joselynine kćeri Karen. Gabrielov dom dodatno potrese dolazak Clementeove nezakonite kćeri Mariangele. Iako Miriam zabranjuje suprugu da Mariangelu prizna kao svoju kći, dopušta joj da ostane kao Luisitova učiteljica samo kako bi ju ponizila. Ostali ukućani u Mariangeli vide vrijednu mladu ženu.
Među njima je i Leonardo, sin kućepaziteljice Candelarije. Na prvi pogled zaljubi se u nju i nastoji pridobiti njezinu ljubav. Mariangelin dolazak donijet će neočekivane promjene u živote svih, a posebice u Gabrielovo srce. Ipak, Mariangela neće biti jedina osoba koja će utjecati na mir u obitelji i u Gabrielovom životu. Dolores, sestra Joselyninog prvog supruga, izlazi iz zatvora nakon što joj je namješteno bratovo ubojstvo. Ispod njezine ponizne redovničke halje krije se šokantna prošlost koja sada traži pravdu i osvetu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.