Luna – sirena s Kariba (Luna, la Heredera)

Idilično mjesto uz romantičnu obalu Karipskog mora predstavlja jedan mali svijet prepun različitih događanja, smicalica, uzburkalih strasti i svakidašnjih ljudskih sudbina.

Luna sirena s Kariba

Luna (Gaby Espino) je prekrasna dvadesetpetogodišnja djevojka, odrasla snažno vezana uz majku koja joj je pružila odgovarajuće obrazovanje i usadila prave životne vrijednosti. Živjele su poprilično skromno, ali skladno, mirno i sretno sve dok se u njihovim životima nije pojavio opasan i nepokolebljiv Don Esteban (Julio César Luna).
Mauricio García (Christian Meier) dolazi iz skromne obitelji, enigmatičan je i tajanstven, opasno privlačan ženama, koje mu se doslovno bacaju u zagrljaj. Njegova želja za osvetom obilježila je Luninu sudbinu i on, vremenom, postaje ljubav njezina života.

Luna s majkom živi u malom selu na obali Karipskog mora. Mjesto prekrasno poput raja privuklo je pažnju uspješnog poslovnog čovjeka Don Estebana, koji želi pokrenuti veliki turistički posao. Njegov privatni život je totalni promašaj, ali na poslovnom planu ima samo jednog dostojnog konkurenta – Mauricija. Mijares (Armando Gutiéres), jedan od najbližih Estebanovih ljudi, izabran je da vodi projekt. On je ambiciozan, ali u stvari kukavica koja na kraju sve upropasti. U cilju ubrzanja stvari i osiguranja kupnje svih odgovarajućih parcela zemlje, Mijares zapošljava impulzivnog i beskrupuloznog Ignacia. Victoria Mendoza, Lunina majka, odbija prodati zemlju koja je od ključne važnosti za projekt. Nitko nije posumnjao da bi Mauricio, mladi poduzetnik koji se zakleo da će uništiti Don Estebana, ponudio Victoriji pravnu pomoć kako ne bi prodala zemlju zbog pukog zastrašivanja. Ignacio ubija Victoriu misleći da će se lakše obračunati s mladom Lunom, koja nije pravna nasljedica prekrasnog obalnog posjeda. Luna, na nagovor rođaka koji je želi zaštititi, bježi u glavni grad. Tamo će doživjeti velike promjene, probleme i konflikte koji će ovoj priči dati dramatičan obrat.

Romantičare će naprosto očarati i ganuti do suza romantične ljubavne scene, slomljena srca na koja čak ni oni manje sentimentalni neće ostati ravnodušni. Glavni junaci će se svojim podvalama, planovima i međusobnim sukobima pobrinuti da ni avanturisti ne ostanu zakinuti. Dirljiva telenovela Luna – sirena s Kariba preporučljiva je, kako za realiste, tako i za najtvrdokornije zanesenjake jer prikazujući jedan, nama novi i daleki svijet, aktualnom problematikom blizak svakodnevnom životu, pronalazi put do svakog doma.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.