Navy CIS – treća sezona

Od ubojstva preko špijunaže do terorizma i otmica, ovaj jedinstven tim stručnjaka za kriminalističku obradu putuje svijetom u najudaljenije krajeve gdje je zločin povezan s postrojbama američke vojske.

Navy CIS
Navy CIS, treća sezona hit-serije na Novoj TV

Jedna od najuspješnijih serija „Navy CIS“ u trećoj sezoni stigla nam je na Novu TV, a gledamo 24 jednosatne epizode.
Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojem postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs, iskusan istražitelj s neortodoksnim, ali učinkovitim metodama. S njim rade specijalni agenti Anthony Dinozzo, bivši detektiv specijaliziran za umorstva s instinktom izoštrenim radom na ulici, i specijalna agentica Caitlin Todd, koja unosi svježinu i stručnost stečenu u obavještajnoj službi. Neophodni za njihov posao su stručnjaci izvan tima – forenzičarka Abby Sciuto, otkačena, crnohumorna darkerica, te dr. Donald „Ducky“ Mallard, medicinski stručnjak i nepresušno vrelo znanja. Od ubojstva preko špijunaže do terorizma i otmica, ovaj jedinstveni tim stručnjaka za kriminalističku obradu putuje svijetom u najudaljenije krajeve, gdje je zločin povezan s postrojbama američke vojske.

Navy CIS“ druga je najgledanija serija CBS-a 2004. godine, čiji autor Bellisario njezin uspjeh objašnjava snažnim zapletima i upečatljivim karakterima likova. Ozbiljnu tematiku razbija duhoviti stil po kojem je serija prepoznatljiva. Serija je dobila dvije nagrade: „ASCAP“ – za najbolju seriju, te „BMI Film & TV“ – nagradu za glazbu u seriji. Charles Durning nominiran je za „Emmy“ – za najboljeg gostujućega glumca.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.