Oluja (La Tormenta)

U Telemundovoj visokobudžetnoj produkciji na hrvatske male ekrane dolazi ‘Oluja’, nova kolumbijska telenovela snimana u eksterijerima od redatelja serije ‘Između ljubavi i mržnje’.

Oluja
Oluja - Telemundova sapunica u 216 epizoda na Novoj TV

Maria Teresa Montilla (Natalia Streignard) i Santos Torrealba (Christian Meier) dvoje su ljudi koji žive u potpuno suprotnim svjetovima. Ipak zajedno će shvatiti kako je vrlo tanka linija između ljubavi i mržnje čineći sve kako se ne bi prepustili strastima i zaljubili.

Priča počinje kada je Maria Teresa, poslovna žena naviknuta na komfor i život u gradu, prisiljena preseliti na Oluju, očevu plantažu. Cilj joj je učiniti posjed profitabilnim kako bi spriječila bankrot svoje obitelji. Samouvjerena je i sigurna kako će uspjeti dok zaista i ne dođe tamo. Već je sam posao na plantaži za nju čudan, divlji svijet, a najteži dio je što mora izgraditi odnos s nadglednikom Santosom Torrealbom. On je tvrdi čovjek sa sela, ženskar i zavodnik kojega Maria privuče otprve. Čim se sretnu jasno im je kako su previše različiti da bi živjeli pod istim krovom, no koliko se jače trudili da zadrže distancu, strast je jača. Ipak, Maria Theresa i Santos će se zateći u olujnom romanci koja će njihovu obostranu mržnju pretvoriti u ljubav kakvu dotad nisu poznavali.

Serija je prikazivana u SAD-u, Argentini, Kolumbiji, Panami , Srbiji, Sloveniji , Crnoj Gori i Rumunjskoj.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.