Rock Me Baby

Zabavan i opušten pogled na obitelj i roditeljstvo gledan kroz oči Jimmyja Coxa, trend-settera, ljepotana i čovjeka stvorenog za zabavu.

Rock me baby

Jimmy živi za uzbuđenje i adrenalin čiju razinu diže svojim nekonvencionalnim i besramnim ponašanjem, no shvati da mu se život preokrenuo naglavačke kad on i njegova žena (prepuna razumijevanja) postanu sretni roditelji. Jimmy, ponosan na svoj provokativni jutarnji radio šou, u punom je zamahu i neprestano na rubu dozvoljenih granica. Brak sa slatkom i zabavnom Beth (Bianca Kajlich) nije ga gotovo nimalo usporio no, dolaskom bebe Otisa, sve je odjednom drugačije. Radijski “party animal” našao se u nedoumici: ako ismijava svoj život kod kuće, Beth će mu raditi probleme, a ako priča o tome kako se osjeća ispunjeno i sretno kao novi tata, Carl (Carl Anthony Payne), njegov partner i Boyle (Joey Slotnick), njegov šef, neće baš biti zadovoljni jer to nije pravi imidž.
Dok se Jimmy privikava na nove odgovornosti koje donosi roditeljstvo, očekuje se da samouvjereno zadrži status razuzdanog DJ-a, te da mu ostane još puno energije za dragu ženicu Beth, bebu Otisa i hrpicu ekscentričnih prijatelja: Bethinu najbolju prijateljicu Pam Gibson ( Tammy Townsend), pjevačicu u usponu koja živi vrata do Coxovih; Kevina (Lex Medlin), smiješnog tipa koji koji radi s njim na radiju, te Stevea (Oded Gross) i Kellyja (Ken Marino, “Men Behaving Badly”), par homoseksualaca, također kućnih prijatelja.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.