Roseanne

“Roseanne” je jedna od najpopularnijih, najeksponiranijih i najnagrađivanijih humorističnih serija ikad.

Roseanne

Vođena drugačijim zvijezdama, Roseannom i Johnom Goodmanom, “Roseanne” je uznemirujuća smiješna i životno istinita priča o radničkoj obitelji koja je dotakla srca gledatelja kao rijetko koja serija.
Priča je to o obitelji ispodprosječnih primanja koja pokušava izaći na kraj s osnovnim životnim problemima: brakom, djecom, novcem i rođacima. U ovom klasičnom sitcomu (humoristična serija), priča cirkulira unutar obitelji Connor – peteročlanoj obitelji koju čine DJ, Darlene, Becky, Roseanne i Dan. Majci obitelji, Roseanne, u njenoj misiji “održati obitelj na okupu” pomaže sestra Jackie te različiti prijatelji koji su se nakupili tijekom godina.

“Roseanne” je bila jedna od najuspješnijih serija kasnih osamdesetih i ranih devedesetih. Uvijek je imala izvrsnu gledanost, a i zvanredan scenarij te izniman glumački nastup donio joj je nebrojene nagrade (četiri nagrade Emmy, tri Zlatna Globusa i četiri američke nagrade za komediju samo su neke od njih). Serija je prikazivana od 1988. do 1997. i završila je jednim od najoriginalnijih (po nekima i najčudnijih) završetaka u povijesti televizije.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.