Seks, škola i odrastanje (Life As We Know It)

Tinejdžeri misle samo – na seks!

Seks, škola i odrastanje
Seks, škola i odrastanje (Nova TV)

Tinejdžerska hit serija, koja se svake subote prikazivala na Novoj TV, istodobno je vrlo zanimljiva i intrigantna, prije svega zbog iskrenog i vrlo otvorenog pristupa seksualnom odrastanju mladih. Atraktivnosti serije također doprinosi nastup popularne Kelly Osbourne, koja se ovdje pojavljuje u ulozi ekscentrične i tjelesno obdarene Deborah, u koju se zaljubljuje zbunjeni Jonathan (Chris Lowell). Kontroverzna Kelly već je stekla planetarnu slavu u poznatom reality showu, koji je napravila zajedno s ostalim članovima svoje slavne obitelji, a koji su samo u Americi pratili milijuni gledatelja…

Tinejdžeri s podivljalim hormonima Dino Withman (Sean Faris), Jonathan Fields (Chris Lowell) i Ben Connor (Jon Foster) nalaze se na uzbudljivom putu do zrelosti. Ova priča nije samo o seksu (koji je dominantna tema ove 45-minutne ABC-jeve serije), komadima ili sportu, već o pritisku odrastanja koji utječe na stavove, ponašanje i odnose s obitelji, prijateljima i profesorima. Na taj ‘čupav’ način dječaci postaju muškarci. Kritičari su seriju proglasili iskrenijom od ostalih unutar žanra, jer su seks i dečki prikazani mnogo realnije nego što se čini u tinejdžerskim serijama.

Dino je hokejaška zvijezda u usponu, atletske je građe s karizmom koja izaziva zavist svakog kolege iz razreda. Fasciniran je svojom prelijepom djevojkom Jackie (Missy Peregrym), jedva uspijeva kontrolirati svoje seksualne nagone. Njegovo je samopouzdanje poljuljano kada otkrije istinu o odnosu svojih roditelja Annie (Lisa Darr) i Michaela (D. B. Sweeney). Istovremeno se Jackie bori s vlastitim granicama koje je postavila u fizičkom odnosu s Dinom i oslanja se na potporu svojih prijateljica Sue i Deborah. Pametan, sarkastičan i iscrpljen mislima o curama, Ben je pod neprestanim pritiskom svojih roditelja koji od njega zahtijevaju savršenstvo. Ben je zapeo za oko svojoj profesorici engleskog i istovremeno je oduševljen i prestravljen zbog mogućnosti ulaska u fizički odnos s njom. Od trojice prijatelja, Jonathan ima najmanje samopouzdanja, ali je najkreativniji i najrazumniji. Utjehu pronalazi u odnosu s ekscentričnom i tjelesno obdarenom Deborah (glumi je Kelly Osbourne), koja ima sličan pogled na svijet. Ne znajući misli onoga drugog, oboje su zaokupljeni razmišljanjem i produbljenju svog odnosa.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.