Smallville

“Smallville” prati Clarka Kenta, mladića koji je zapravo došao na Zemlju u kiši meteora koja je zahvatila njegov grad Smallville.

Smallville

Mladi Clark Kent (Tom Welling) mora se nositi s izazovima, nadama i snovima poput svakog tinejdžera. Istovremeno otkriva svoje nadnaravne moći i uči kako ih kontrolirati. Clarkov život isprepliće se s onim Lane Lang (Kristin Kreuk), za kojom žudi. Njegovu prijatelju Lexu Luthoru (Michael Rosenbaum) suđeno je da postane njegov najljući protivnik kao i gradu pogođenom kišom meteora i nadnaravnim posljedicama.

Ukratko, Clark Kent izgleda poput normalnih tinejdžera. Živi u gradiću Smallville, u Kansasu, u kojem je prije 12 godina pao meteorit. Jaki je udar ostavio trag na stanovnicima Smallvilea. Oni su zatvoreni i žive u strahu. U takvoj sredini odrasta i Clark. Kada više ne mogu čuvati tajnu, Clarkovi roditelji mu priznaju kako on nije njihov sin po rođenju, već je stigao zajedno s kišom meteora. Clarka ta novost izluđuje, jer su upravo u kiši meteora život izgubili roditelji Lane Lang, njegove tajne ljubavi. Pokušavajući otkriti što se događa i kakve nadnaravne sposobnosti ima, Clark upoznaje mladog i bogatog Lexa Luthora.

Clark je zapravo s planeta Kryptona i posjeduje supermoći. Njegova dugogodišnja ljubav je Lana Lang, a ona također gaji svoje osjećaje prema Clarku, samo mu se ne usuđuje otvoriti. Lex Luthor, sin je bogatuna Lionela Luthora, koji je ostao bez kose na dan kiše meteora, i otada mu kosa nije izrasla. Clark ga je jednom spasio nakon automobilske nesreće, i otada su najbolji prijatelji. No, to prijateljstvo neće dugo potrajati, jer Lex Luthor je najveći neprijatelj Supermana…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.