Tajni život Alex Mack (The Secret World of Alex Mack)

Uzmite malo znanstvene fantastike, veliku porciju razigrane mašte, ogromne količine humora, neprekidne akcije i razigrane avanture, i dobili ste djevojčicu koja se zove Alex Mack!

Tajni život Alex Mack

Obična djevojčica neobičnih sposobnosti, Alex, koristi svoje specijalne moći kako bi kroz trnoviti svijet tinejdžera prošla što bezbolnije i zabavnije.
Je li normalno da naizgled obična trinaestogodišnjakinja može promijeniti svoj oblik u neprepoznatljivu tekuću masu, stvoriti elektricitet svojim rukama te uzrokovati kaos stvarajući magnetna polja oko ljudi i predmeta u svojoj blizini?

Alex je bila potpuno normalna sve do dana kada je po njoj prolivena prevelika doza ilegalno stvorene kemikalije koja mijenja gene zbog čega je postala potpuno drugačija djevojka kakvu je teško i s kim usporediti. Jedino u društvu svojih najboljih prijatelja Alex može otvoreno i bez straha biti ono što jest: obična djevojčica koja se bavi izazovima, trijumfima i poteškoćama tinejdžera.

“Tajni život Alex Mack” je serija koja je 1998. godine bila nominirana za američku Director’s Guild nagradu što ne čudi kad se zna da je riječ o priči koja nudi barem dvije jednako zanimljive i jednako vrhunski realizirane radnje: onu o ulasku u svijet odraslih kao i onu o problemima koje mogu izazvati posebne moći.

Nitko nam to neće moći bolje dočarati od Alex Mack!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.