Kućanice: spoileri

Sva iznenađenja koja čekaju prijateljice iz Wisteria Lanea

Kućanice
Fanovi, saznajte što vas očekuje u novim epizodama!

Gledatelji koji već tri godine uživaju u neobičnim dogodovštinama junakinja (i junaka) popularne serije “Kućanice”, ovu će jesen dočekati s većim nestrpljenjem nego inače, jer će Nova TV tek tada početi s emitiranjem preostalih nastavaka treće sezone serije. Ta odluka zasigurno je razljutila mnoge fanove, no, ako se gleda s vedrije strane, sada će vrijeme do nove sezone (koja se tek snima u SAD-u, a kod nas će, kako je najavljeno, stići početkom sljedeće godine) proći mnogo brže. Prije nekoliko tjedana smo se, eto, oprostili od “Kućanica” usred sezone (epizodom u kojoj smo vidjeli prvu hrvatsku kućanicu): situacija je, naravno, još napeta i preostaju još mnogi neočekivani događaji. Kao i do sada, u Wisteria Laneu ponovno ćemo biti svjedoci prevara, laži, otkrivenih mračnih tajni, sukoba, ljubomore, ali i dirljivih, nježnih trenutaka…

Uvijek zaljubljena Susan (Teri Hatcher) prvo će prihvatiti Ianovu (Dougray Scott) bračnu ponudu, i čak razmišljati o preseljenju u London, no tada će shvatiti da još gaji osjećaje prema Mikeu (James Denton) i da mora odabrati između njih dvojice. U obitelji Scavo bit će zaista burno. Nakon što otvore svoju pizzeriju, Lynette (Felicity Huffman) i Tom (Doug Savant) svađat će se oko šefovskog mjesta, no to će Tomu predstavljati tek manji problem; prava nevolja stiže u liku novog zaposlenika Ricka (Jason Gedrick) koji će se početi udvarati Lynette. Dok će se Tom osjećati ugroženim, Lynette će shvatiti da voli drugog muškarca.

Nakon što se zaljubi u Zachovog odvjetnika, lijepa Gabrielle (Eva Longoria) započet će vezu s Victorom Langom (John Slattery), 40-godišnjim kandidatom za gradonačelnika Fairviewa. Njihova veza bit će sve samo ne staložena i mirna, a situaciju će dodatno pogoršati njihove indiskretne fotografije koje će, kad se pojave u javnosti, ugroziti Victorovu kompaniju. Za razliku od njezinih susjeda i prijateljica, kod Bree (Marcia Cross) će situacija biti malo mirnija, nakon što završi u bolnicu zbog pada s ljestava i preživi nekoliko okršaja s Orsonovom (Kyle MacLachlan) majkom Glorijom (Dixie Carter), sa svojim novim mužem otići će na medeni mjesec s kojeg će se vratiti u pravi trenutak. Samovoljna i samouvjerena Edie (Nicollette Sheridan) svoje će vrijeme trošiti savjetovajući svog 18-godišnjeg nećaka Austina (Josh Henderson) i njegovu djevojku Julie (Andrea Bowen). Osim toga, iznenada će morati prihvatiti ulogu majke i uvjeriti Carlosa da bi trebali početi živjeti zajedno.

Treća sezona završit će dvostrukim vjenčanjem, jednom potencijalno opasnom liječničkom dijagnozom, dolaskom Lynetteine majke Stelle Wingfield (Polly Bergen) i pronađenim truplom. Zanimljivo je i da će u jednom nastavku narator biti Breein preminuli suprug Rex (Steven Culp).

A u 4. sezoni…

Iako bi se tek trebala početi snimati, u javnost su već izašli neki detalji radnje najnovije sezone. Susan Delfino, Mike i Julie ugostit će Mikeova mlađeg brata Terryja i njegovu ženu, oko kojih će se u vrtjeti najvažniji dio priče te sezone. Bree Hodge ćese pretvarati da je trudna kako bi odgojila Danielleino dijete kao svoje, ali i na taj način prikrila izvanbračnu trudnoću svoje kćeri. Gabrielle Lang će biti izrazito nesretna u braku s Victorom, no nakon njegove smrti, sreću će pronaći ponovno u Carlosovu naručju. Edie Britt će preživjeti pokušaj samoubojstva, a nakon tog događaja u pomoć će joj stići njezina sestra Helen (Claire King).

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.