Bostonsko pravo (Boston Legal)

Serija “Boston Legal”, koju tijekom ljeta premijerno prikazujemo srijedom na Prvom programu, vrlo uspjeli je spin-off iznimno popularne serije “Pravda za sve”.

Bostonsko pravo
Spin-off 'Pravde za sve' - srijedom od 11. srpnja u 20:05 h na HTV2

Serija je bila nominirana za brojne ugledne nagrade, a osvojila je i četiri Emmyja, od kojih su dva pripala glumcima Jamesu Spaderu i Williamu Shatneru. Shatner je za ulogu u seriji osvojio i Zlatni globus.

Alan Shore (James Spader) i Denny Crane (William Shatner) predvode tim skupih odvjetnika otmjene bostonske tvrtke u seriji koja prati profesionalne i privatne živote genijalnih, ali često emotivno prikraćenih odvjetnika. Shoreu i Craneu pridruži se Brad Chase (Mark Valley) koji je donedavno predvodio ured u Washingtonu, a u Boston se preselio kako bi držao odmetnutog Dennyja Cranea na oku. Užurbana i cinična serija obrađuje društvene i moralne probleme te prikazuje potragu za srećom i novcem s različitim prioritetima.

James Spader, Emmyjem nagrađen glumac za glavnu mušku ulogu u ‘Pravdi za sve’, tumači lik Alana Shorea, William Shatner, također dobitnik Emmyja za gostujuću ulogu u ‘Pravdi za sve’ tumači lik Dennyja Cranea, Monica Potter nastupa kao Lori Colson, Mark Vally kao Brad Chase, Rhona Mitra kao Tara Wilson te Lake Bell kao Sally Heep. Autor serije je David E. Kelley, a Bill D’Elia, Jeff Rake i Scott Kaufer izvršni su producenti.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.