Tree Hill (One Tree Hill)

Tree Hill je mjesto gdje se ništa ne mijenja sve dok jedan autsajder ne promijeni sve.

Tree Hill
Tinejdžersku seriju 'Tree Hill' gledamo na HTV-u

Polubraća Nathan (James Lafferty) i Lucas (Chad Michael-Murray) vode potpuno odvojene živote u gradiću u Sjevernoj Karolini. Nathan Scott nadareni je košarkaš koji je naslijedio prijestolje popularnosti u školi, na kojem je nekoć sjedio njegov otac Dan, dok Lucas provodi dane kao potpuni outsider, iako je i on nadareni igrač. Lucas je, naime, sin kojeg Dan (Paul Johansson) nikad nije priznao. Sada će se njihovi putovi prvi put susresti, a između njih će stati i Peyton (Hilarie Burton), Nathanova prelijepa djevojka koja bi mogla otkriti da zapravo ima više zajedničkog s Lucasom. Došao je trenutak kad će svi morati odgovarati za izbore koje su načinili u prošlosti.

Lucas i Nathan su braća, ali osim ljubavi prema košarci nemaju mnogo toga zajedničkog. U drugoj sezoni ove izvrsne američke serije, koja je stekla veliku popularnost i kod naših gledatelja, Lucas i Nathan se napokon počinju ponašati kao braća, a ne kao neprijatelji kakvi su do sada bili. Nakon snažnih sukoba, obojica su se nekako uspjeli pomiriti s činjenicom da je njhov otac gradio život na jednome od njih, grubo ignorirajući onog drugog. Bijes prema istomu ocu sada je postala njihova neraskidiva veza. Djevojke nastavljaju produbljivati svoje zanimanje za suprotan spol.

U trećoj sezoni, Lucas je napokon izjavio da voli Brooke (Sophia Bush), ali ona se svejedno preselila u Kaliforniju. Haley (Bethany Joy Galeotti) nikako se nije htjela pomiriti s Nathanom, ali onda ga je iznenadila pojavivši se na njegovim vratima. Peyton je bila zbunjena ženom koja je tvrdila da joj je majka. Treća sezona počinje tri mjeseca od tih događaja, no usprkos tome što je prošlo dosta vremena, mnoga su pitanja i dalje ostala bez odgovora. Nathan će morati odlučiti može li budućnost nadjačati rane iz prošlosti, a Haley će se mučiti s tim kako uskladiti školu, ljubav i prijateljstvo. Brooke će morati otkriti što doista osjeća prema Lucasu, a dolazak nove djevojke u njihovu školu svima će pomrsiti planove. Dan će pokušati otkriti tko ga je htio ubiti, Deb (Barbara Alyn Woods) će se truditi kloniti alkohola, a košarkaški trener Whitey (Barry Corbin) boriti sa zdravstvenim problemima. Kamo vodi životni put svih tih ljudi? Odgovor se krije na jednome mjestu – u Tree Hillu.

Krajem treće sezone, Nathanov ujak Cooper pokušao je počiniti samoubojstvo kad je htio završiti svoju vezu sa svojom djevojkom srednjoškolkom, Lucasovom vršnjakinjom Rachel (Danneel Harris). Njegov automobil tada je preletio preko litice u vodu, a Nathan je skočio za njima ne bi li ih spasio.
Četvrta sezona otvara se pitanjima koja je otvorila ta tragična nesreća. Tko će preživjeti i na koji će to način utjecati na njihove živote? Gledatelji će saznati i u čijoj je torbici Lucas našao test za trudnoću. Hoće li Lucas popraviti svoju vezu s Brooke ili će utjehu naći u Peyton? Hoće li Brooke u sebi uopće naći snage za vezu s Lucasom nakon što joj njezina biološka majka iznenada otkrije jednu dugo čuvanu tajnu? Karen (Moira Kelly) mora razmisliti o svojoj budućnosti s Keithom (Craig Sheffer), a ostaje i pitanje hoće li Dan pobijediti osjećaj krivnje vezan uz to što je skrivio smrt svoga brata.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.