Anin dvostruki život (Las dos caras de Ana)

Nepravda zna biti hladna i proračunata…

Anin dvostruki život
Nova telenovela nakon "Dvoboja strasti" na HRT 1 (pon-pet u 12:30)

Ana Escudero (Ana Layevska) mlada je Meksikanka, vesela i puna ambicija. Živi u Miamiju s majkom Juliom (Socorro Bonilla) i bratom Fabiánom (Miguel Angel Biaggio). Ana je iznimno darovita, a njezin san je postati glumica. Kako bi ga ostvarila nedostaje joj samo novac. Brine se za gđu Gracielu Salgado (Maria Rubio), bogatu udovicu koja ima dvije problematične unuke. Graciela voli Anu i pruža joj priliku da se prijavi na audiciju za prestižnu školu scenskih umjetnosti. Ondje Ana upozna Gustava Galvána (Rafael Amaya), punog životne energije sa željom da postane glumac.

Anin brat, Fabián, pretrpi tešku prometnu nesreću nakon što na njega autom nasrne Ignacio (Mauricio Aspe), neodgovorni najstariji sin milijunaša Humberta Bustamantea (Leonardo Daniel), s kojim je u autu bio i njegov brat Vicente (Francisco Rubio). Služeći se svojim utjecajem, Humberto uspije osloboditi sinove odgovornosti. Očajne, Julia i Ana svoju priču ispričaju televizijskom novinaru. Iz straha da ne završi u zatvoru, Ignacio, koji je usto ovisnik o drogama, zapali Aninu obiteljsku kuću nadajući se da se ondje nalaze Ana i Julia. No, u požaru s Juliom pogine Marcia, Fabiánova djevojka. Strahujući za Anin život, Graciela joj odluči pomoći pa je pošalje u New York, a Marciju pokopa pod Aninim imenom.
U međuvremenu, Gustavo ne prestaje misliti na djevojku koju je upoznao na audiciji. Gustavo je bogat i studira glumu usprkos očevu protivljenju, koji ga zato izbaci iz kuće i blokira sve mogućnosti da nađe posao. Gustavo na kraju počne raditi kao vrtlar i tako upozna Irene (Alexa Damian), Gracielinu unuku, koja se zaljubi u njega. Irene se dodatno zainteresira za Gustava kad otkrije da je sin milijunaša.

Nakon nekoliko godina Fabián umre od posljedica automobilske nesreće. Ana se vraća u Miami gdje ponovno susreće Gustava, koji je postao glumac. Gustavo shvati da nikad nije prestao misliti na Anu i prekida vezu s Irene. Međutim, Ana se želi osvetiti za majčinu i bratovu smrt i zato preuzima nov identitet. Ona je sada Marcia Lazcano, sofisticirana, hladna i proračunata te kao takva prilazi obitelji Bustamante. Zavodi Humberta i braću kako bi ih međusobno zavadila i konačno uništila…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.