Uvod u anatomiju

Uvod u anatomiju – druga sezona

Drugu sezonu serije s elementima drame i komedije gledat ćemo od 26. srpnja u 23:00 sata na RTL Televiziji!

Uvod u anatomiju

Dramske dijelove stvara intenzitet medicinske prakse koji graniči s neljudskosti, a komične dijelove zabavni, seksi i bolni dijelovi privatnih života čiji će vlasnici spoznati da čak ni u medicini ne postoji crno-bijeli svijet. Za njih svijet dolazi u mnogo nijansi sive boje.

Podsjetimo: Meredith Grey je stažistica prve godine na kirurgiji u bolnici Seattle Grace, najtežeg medicinskog programa zapadno od Harvarda. Do jučer su ona i kolege Cristina, Izzie, Georgei Alex bili studenti, a već danas su liječnici. U njihovom svijetu praksa može odlučivati o životu i smrti, a istodobno moraju naučiti kako se nositi s usponima i padovima vlastitog života. Petero stažista nastoje izgraditi i sačuvati prijateljstvo u jednoj od najstresnijih i natjecateljski nabijenoj atmosferi.

Meredithine medicinske ambicije zasjenila je tajna o njezinoj majci, istaknutoj kirurginji koja se bori s teškom bolešću. Cristina je izrazito kompetitivna i ambiciozna, kloni se prihvaćanja bilo kakvih usluga i pomoći, jer nastoji sve postići vlastitim snagama. Isobel, zvana Izzie, djevojka je iz provincije koja je odrasla u siromaštvu. Iako se odškolovala zahvaljujući manekenstvu, još se bori sa stjecanjem samopouzdanja. George je drag, ali nesiguran dečko iz susjedstva koji uvijek uspijeva reći ili napraviti nešto pogrešno u pogrešno vrijeme…

U prvoj epizodi druge sezone, Meredith pokušava raditi s Addison Shepherd na slučaju trudne žene. Kasnije zajedno s Cristinom tuguje u Emerald City Baru zbog svog ljubavnog života. Cristina razmišlja o svojoj vezi s Burkom dok pokušava odnijeti važnu odluku u svom životu. Za to vijeme barmen Joe traži liječničku pomoć. Alex i George se sukobe.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.