Labirint zločina (Day Break)

Sutra (ni)je novi dan

Labirint zločina
Ponedjeljkom, od 19. studenog u 22:40 sati na Novoj TV

Taye Diggs koji je, kao neodoljivi Kevin Hill, oduševio hrvatsku publiku, vraća se na Novu TV u seriji “Labirint zločina” (“Day Break”, 2006., 13 epizoda), kao detektiv koji ponovno proživljava isti dan.

Detektiv Brett Hopper (Taye Diggs) proživljava dan iz pakla, dan u kojem sve ide naopako i samo želi da on prođe. No, krilatica “sutra je novi dan” kod njega ne funkcionira, jer kad se probudi ništa se ne mijenja. Sve proživljava iznova, i iznova.
Na ovaj poseban dan Hooper je optužen za ubojstvo pomoćnika državnog tužitelja Alberta Garze. Iako je ponudio solidan alibi, nitko mu ne vjeruje. Polako shvaća da su mu namjestili i otisne se u bijeg. Putem otkriva trag na kojem su ne samo on nego i njegovi bližnji u opasnosti. Nakon noći, kad se probudi, shvati da je potpuno isti dan i sve se događa ponovno. Kako bi prekinuo začarani ciklus i krenuo dalje, mora saznati tko mu je to namjestio te otkriti kompleksnu zagonetku spletenu oko Garzina ubojstva. Prisiljen je istodobno zaliječiti napuknute odnose s voljenima. Ili će Hooper prelomiti ovaj dan, ili će taj dan slomiti Hoppera.

U ovom opasnom ciklusu zarobljena je i Hopperova djevojka Rita Shelten (Moon Bloodgood), prva žrtva misterioznih osoba koje su namjestile Hopperu. Isti dan pojavit će se i Ritin bivši suprug i Hopperov partner Chad Shelten (Adam Baldwin) koji sada radi u internoj kontroli i ljubomoran je na njihovu vezu. On zna više o svemu što se događa nego što je spreman priznati. Hopperova sestra Jennifer Mathis (Meta Golding) trpi muževo zlostavljanje, a sada je u opasnosti zajedno sa svojom djecom, jer bratovim neprijateljima služi kao mamac. Hopperova partnerica Andrea Battle (Victoria Pratt) pod utjecajem je Odjela i interne kontrole te nije siguran može li joj vjerovati. Zloglasni vođa bande Damien Ortiz (Ramon Rodriguez) otkriva da je njegov paravan zaštićenog svjedoka raskrinkan i da je, na neki način, povezan s Hopperom i urotom.

Kako bi se probudio u novom danu, Hopper će morati riješiti misterij, dovesti svoj život u red i vagati svaku odluku, jer su njihove posljedice ili korak unaprijed, ili katastrofa.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.