Ružna ljepotica (La Fea mas Bella)

Nije ni model ni manekenka, ali je vrlo pametna, simpatična i duhovita, a to ju čini najatraktivnijom ružnom ljepoticom.

Ružna ljepotica
Nova TV - od 3. prosinca u 17:35 h / Sinkronizirano na hrvatski.

Od ponedjeljka, 3. prosinca u 17:35 sati na Novoj TV gledat ćemo telenovelu ‘Ružna ljepotica’ (‘La Fea Mas Bella’), koja je u svijetu već osvojila srca gledatelja, a sada, prema svemu sudeći, kreće i u osvajanje vaših.

Letica (Angélica Vale), kako ju mama zove, draga je djevojka, sramežljiva, romantična i vrlo inteligentna, ali – nije baš lijepa. Neki bi čak rekli da je ružna. Njezini roditelji, Erasmo i Julija, namučili su se kako bi joj mogli osigurati kvalitetno obrazovanje, a ona je zauzvrat diplomirala ekonomiju kao najbolja na godini i stekla magisterij iz financija. Njezin najbolji prijatelj je Tomas (Luis Manuel Ávila), neugledan i pametan poput nje, ali zato osoba od povjerenja koja s njom dijeli i dobro i zlo.

Leticiji njezin izgled nije ni najmanja prepreka da samouvjereno krene tražiti posao, ali otkriva kako joj sve obrazovanje i vještine, nažalost, nisu dovoljne, jer uvijek presudi upravo izgled. Posao je posao, pa prihvaća posao tajnice u “Conceptosu”, najboljoj produkcijskoj tvrtki koju su osnovali Humberto Mendiola (Carlos Bracho) i Julian Villaroel. Nakon što je Humberto otišao u mirovinu, posao vode njegov sin Fernando (Jaime Camil) i partnerov sin Ariel (Raúl Magaña), natječući se za poziciju predsjednika Uprave. Fernando pobjeđuje za jedan glas zahvaljujući Marciji (Elizabeth Álvarez), koja je velika dioničarka i njegova djevojka. Arogantni Ariel je lukav i samo čeka Fernandov propust kako bi mu preoteo poziciju. Leticijina suparnica na poslu je Fernandova tajnica Alisa Ferreira (Patricia Navidad), ne baš bistra, ali vrlo atraktivna žena bez iskustva i ikakvih vještina. Ipak, ona je Marcijina bliska prijateljica i Marcia želi da drži njenog nevjernog dečka na oku. Fernando ne popušta pritisku, pa na kraju ostaju obje kandidatkinje – Alisa kao dokona recepcionistica i Leticija kao osobna asistentica koja ima pune ruke posla. Dirnuta što se Fernando založio za nju, Leticija postaje njegova lojalna saveznica i na sebe navlači ljute neprijateljice Alisu i Mariju.

Ovi problemi za Leticiju su tek početak, jer ju čekaju još tvrtkini financijski problemi i novi suparnici u uredu, te neočekivani osjećaji prema Fernandu. Hm, kako bi se on mogao zainteresirati za tako neuglednu djevojku? Leticijina predanost i inteligencija malo pomalo donosit će rezultate. Možda će s vremenom ružno pače postati prekrasan labud? A možda i ne, jer ružna ljepotica Leticija nudi obilje humora, emocija, spletki i intriga.
Leti je introvertna, stidljiva i bez samopoštovanja. Smije se na račun svoje ružnoće, što joj predstavlja obrambeni mehanizam. U biti je romantična sanjalica i veoma vjeran prijatelj. Nije u stanju nekome učiniti zlo, teško podnosi kada je ismijavaju. U svojoj profesiji je briljantna, efikasna i poduzetna, ali je i realna, zna da teško može dobiti visoki položaj u uvjetima kad je ženama teže da napreduju u poslu, a pogotovo ako je pritom i ružna.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.