Lude 70-e (That ’70s Show)

Kultna humoristična serija “Lude 70-e” od 10. prosinca od ponedjeljka do petka ponovno na Novoj TV!

Doba Led Zepelina i neukrotivih lepršavih uvojaka Farrah Fawcett. To je nostalgična i zabavna serija koja oživljava razdoblje ludih ’70-ih. Producenti su proslavljeni Marcy Carsey, Tom Werner i Caryn Mandabach, zajedno s Bonnie i Terry Turner u suradnji s Markom Brazilom, maštovitim tvorcima igranih filmova koji su postali hitovi, poput Wayne’s World, Tommy Boy, The Brady Bunch Movie i serije “Treći kamenčić od sunca”.

Smještena u predgrađe Wisconsina, kuća obitelji Forman je središte zbivanja serije “Lude 70-e”. Sve proživljavamo kroz priču Erica Formana (Topher Grace) koji živi sa svojim pretjerano konzervativnim ocem Redom (Kurtwood Smith), dobrodušnom, ali i pomalo “nabrijanom” majkom Kitty (Debra Jo Rupp) i sestrom lakog morala Laurie. Član obitelji tijekom serije postaje i Ericov prijatelj Hyde (Danny Masterson) koji se useljava u podrum kad mu mama ode iz grada.

Lude 70-e gledamo od prve sezone, a Nova TV otkupila je i nove sezone, od šeste do osme, koje će prikazati premijerno.

Eric je dobar dečko koji ne kuži baš sve što se događa oko njega i u mnogočemu se oslanja na prijatelje – pametnog i cool Hydea, simpatičnog i dobrodušnog Kelsoa kojem baš i nisu sve daske u glavi, njegovu djevojku Jackie i Feza, stranca koji je u Ameriku došao u razmjeni studenata. Ericova najbolja prijateljica je njegova susjeda Donna.

Prvi susjedi obitelji Forman i Donnini roditelji – Bob (Don Stark) i Midge (Tanya Roberts) totalno su “ufurani” u sedamdesete – od mode, do načina života.

Bit će gostujućih zvijezda (Gloria Gaynor, Paula Anku, Shirley Jones, Charo i Robert Hays u ulozi Hydeova oca, French Stewart, Alice Cooper), sve luđih priča i glazbe iz sedamdesetih.

U “Ludim sedamdesetima” glumi mlada, inovativna glumačka ekipa koja je ušla među najpopularnije mlade ljude ispod 21 godine. O popularnosti Ashtona Kutchera nije ni potrebno govoriti. Serija im je odskočna daska za filmsku industriju. Mladi glumci u seriji surađivali su s iskusnijim glumcima – koji im u seriji glume roditelje – i svi su tijekom ljetne stanke snimali filmove.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.