Svemirski Prag (Threshold)

Od majstora SF žanra dolazi nova i uzbudljiva znanstveno-fantastična serija. Četvrtkom na Novoj TV od 3. siječnja.

Posao dr. Molly Anne Caffrey je smišljanje evakuacijskih planova u slučajevima najvećih kriza, uključujući prijetnje nacionalnoj sigurnosti. U jednom se trenutku njezin život promijeni, jer zamjenik direktora nacionalne sigurnosti J.T. Baylock aktivira jedan od njezinih planova čija je šifra ‘Svemirski prag’. Molly ima samo teoriju kako riješiti novonastalu situaciju koja nema presedana i nađe se usred globalne krize.

Osniva specijalni tim pod nazivom “Crveni tim” koji treba provesti njezin plan. Dr. Nigel Fenway je razboriti NASA-in mikrobiolog, Lucas Pegg je genijalni, ali neurotični astronomski inženjer, Arthur Ramsey je lingvist i matematičar koji voli kapljicu i žene, a Cavennaugh stručno obučeni operativac misteriozne prošlosti. Zajedno se ovi ljudi utrkuju s vremenom i riskiraju život kako bi otkrili uzrok onoga što pomoću moderne tehnologije prijeti čovječanstvu.

Dr. Molly Anne Caffrey – genijalna profesionalka i povučena osoba kojoj je vlada povjerila da svoj plan ‘Svemirski prag’ provede u djelo. Na njoj je odgovornost za cijelo čovječanstvo.

J.T.Baylock – napeti zamjenik direktora nacionalne sigurnosti čija je dužnost “Svemirski prag” sačuvati u tajnosti, kako od javnosti tako i od pripadnika vladinih institucija.

Cavennaugh – intrigantni agent kojega je aylock postavio da štiti Molly pod svaku cijenu. Bivši je vojni operativac i vodit će Molly i Crveni tim na najopasnije zadatke.

Lucas Pegg – astronomski inženjer i najprestrašeniji član Crvenog tima. Bori se s tim da Svemirski prag ne otkrije svojim voljenima.

Nigel Fenway – forenzičar i mikrobiolog koji je izgubio interes za svoju struku, ali će mu nepredviđena situacija vratiti strast za znanošću. Voli igrati po vlastitim pravilima.

Arthur Ramsey – lingvist i matematičar, koji uz alkohol i žene voli sukob s ostalim članovima Mollyina tima.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.