Braća i sestre

Braća i sestre (Brothers & Sisters)

Serija prati Walkere kroz zavrzlamu američke današnjice – stres, neograničene mogućnosti i borbu da se nadvlada vlastito podrijetlo i izgradi vlastita osobnost.

Braća i sestre
Novu hit-seriju u Novoj godini gledat ćemo od 01.01. u 22:45 na HTV2

“Brothers & Sisters” uzbudljiva je nova serija izvršnih producenata Kena Olina i scenarista Jona Robina Baitza o obitelji Walker iz Kalifornije. Upoznajemo obitelj u kojoj su braća i sestre vrlo povezani, bezuvjetno prihvaćaju jedno drugo dok se bore da postanu odraz prividna savršenstva svojih uzornih roditelja. Dani koji su pred njima donose im iskušenja, prijevaru i bol.

Kroz ovu fascinantnu braću i sestre – Saru (Rachel Griffiths), dopredsjednicu korporacije koja se vraća u obiteljsku tvrtku; Thomasa (Balthazar Getty), odanog sina, ali i šarmantnog ženskaroša; Kevina (Matthew Rhys), odvjetnika, homoseksualca koji oprezno uči o ljubavi; Justina (Dave Annable), najmlađe dijete u obitelji, koje se bori s traumom i ovisnošću; te Kitty (Calista Flockhart), desničarsku, radijsku voditeljicu koja je postala stručnjakinja za TV i koja je oduvijek tatina mezimica – serija istražuje što znači biti obitelj u 21. stoljeću i kako ova braća i sestre balansiraju vlastite živote dok se bore da prihvate svoje roditelje kao ljude – s manama, kontradiktorne i dostojne oprosta, a ne samo kao majku i oca.

Roditelji su Tom Skerritt kao William Walker, iznimno impozantna glava obitelji i predsjednik obiteljske tvrtke, te Sally Field kao Nora Holden, tvrdoglava žena i majka petero braće i sestara Walker. Tu su i Ron Rifkin kao Saul Holden, Norin šminkerski brat, John Pyper-Ferguson kao Sarin muž Joe, Sarah Jane Morris kao Tommyjeva žena Julia te Patricia Wetting kao tajanstvena žena koja bi mogla srušiti Walkere i njihovu tvrtku.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.