Zvjezdane Staze: Nova Generacija

Zvjezdane Staze: Nova Generacija (Star Trek: The Next Generation)

“Nova generacija” vodi nas u 24. stoljeće, 78 godina nakon pustolovina prve posade broda Enterprise, a snimljena je dvadeset godina nakon prve serije. HTV2, svaki radni dan od 1. siječnja u 15:50

Zvjezdane Staze: Nova Generacija

Zapovjednik Enterprisea NCC 1701-D sada je Jean-Luc Picard koji sa svojom posadom putuje na udaljene planete u potragu za novim životnim oblicima i hrabro kroči ondje gdje nije bio nitko prije njega.

Serija je tijekom višegodišnjeg emitiranja osvojila mnoge nagrade. 1991. i 1998. osvojila je Saturnovu nagradu kao najbolja žanrovska TV serija. Od osvojenih Emmyja ističu se mnogobrojne nagrade za kostimografiju, scenografiju, šminku, zvuk i vizualne efekte.

Sve fanove znanstveno-fantastičnih serija sigurno će razveseliti povratak na male ekrane kultne serije “Zvjezdane staze”. HTV će prikazati sve sezone triju ciklusa: Zvjezdane Staze: Nova Generacija, Deep Space Nine i Voyager.

1. epizoda
Epizoda je snimljena u dva dijela. Jean-Luc Picard, novi kapetan tek izgrađenog Enterprisea, vodi svoju posadu na prvu misiju. Moraju otkriti tajnu postaje Farpoint. Na tom zadatku upoznaju svemoćno biće Q koje ljude optužuje za barbarstvo i počinje im suditi. Kapetan Picard mora dokazati da nije tako ili će ljudska civilizacija biti uništena.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.