Farma

Vratite se u prošlo stoljeće kroz jedini pravi reality show. “Farma” – uskoro na novoj tv!

Dosta Vam je smoga, gradske vreve i stresa? Iskoristite jedinstvenu priliku i živite u skladu s prirodom, uz farmere u realityju Nove TV!

Naći ćemo odlučne kandidate – jednaki broj muškaraca i žena koji će zajednički živjeti na farmi, daleko od problema današnjice i modernog svijeta na kakav smo navikli. Otkrit ćemo jesu li sposobni opstati ne samo bez svjetala pozornice nego bez luksuza današnjeg života o kojemu ni ne razmišljamo – vode iz slavine, struje, centralnog grijanja, strojeva, alata, vozila i moderne komunikacije.

Natjecatelji za vrijednu nagradu prihvaćaju izazov i svoj novi život započinju potragom za farmom, stotinu godina daleko od moderne civilizacije. Izazovi tek počinju, jer ono što će ih tamo dočekati napravit će od njih prave farmere!

Tijekom mjeseci televizijskog emitiranja gledatelji Nove TV pratit će svakodnevni život natjecatelja na farmi. Oni će na terenu, a gledatelji ispred ekrana otkriti kako se živjelo prije sto godina i kako je teško živjeti na farmi bez moderne infrastrukture. Kako bi opstali, farmeri će morati naučiti raditi rukama kako bi osigurali osnovnu egzistenciju. Ako su gladni, mogu zaboraviti dostavu, jer svoj objed moraju pripremiti sami iz temelja, od namirnica koje treba tek samljeti do onih koje još trče po dvorištu. Po vodu tek trebaju otići, za kupanje je treba zagrijati, a za peć su potrebna drva koja, da bi postala ogrjev, treba prvo posjeći.

Povratak jednostavnom načinu života natjecatelja Farme znači život bez ikakvih pomagala, ali i modernih načina zabave. Društvo su jedino sami sebi, ali i životinje koje će se tamo ‘nastaniti’. Nisu to psi koje treba izvesti u šetnju ili ribice koje plivaju u akvariju, nego će farmeri morati naučiti skrbiti o stoci – kravama, ovcama, kokošima, zečevima i dr.

Mala, izolirana grupa natjecatelja primorana je na interakciju – među sobom, sa životinjama i prirodom. Uz naporan rad, mnogo novih stvari i prepreka koje trebaju svladati, odnosi su ono što predstavlja dodatni test za natjecatelje naviknute na lagodniji i moderniji život. Samo najuspješniji, najotporniji, najuporniji, najsnažniji i najsposobniji natjecatelj nakon uzbudljivih tjedana provedenih na farmi osvojit će glavnu nagradu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.