Bitange i princeze – četvrta sezona

U četvrtoj sezoni sitcoma “Bitange i princeze” gledat ćemo 24 nova nastavka u kojima se pojavljuju svi glavni likovi: Robi, Irena, Kazo, Teo, Lucija, Gazda, Konobar Armando te Erotoman Saša. Ponedjeljkom na HTV2.

Radnja počinje tamo gdje je prošle sezone završila – ispostavilo se da je Adriana teroristica, pa su zbog navodne povezanosti s njom svi osim Tea završili u zatvoru.

Nakon što se ta zavrzlama riješi, naši se junaci vraćaju svakodnevnici: Teo postaje agent tajne službe, Irena se pridružuje Gazdi i Kazi kao djelatnica marketinške Agencije, Lucija zbog situacije između Tea i Adriane pukne pa počne živjeti sto na sat. Erotomanu se ostvaruje san: odlazi u Nizozemsku snimati film za odrasle, s kojim će se kasnije trijumfalno vratiti u domovinu. Robi jedno vrijeme radi kao batler kod neobičnog grofa Draškovića, da bi se kasnije ponovno vratio svom poslu televizijskog voditelja: Gazdin je rođak Paško Gabrić, naime, ponovno pokrenuo ugasli Star-TV, a Gazdina Agencija zadužena je za sve i svašta vezano uz nove projekte (koji uključuju emisije ‘Mijenjam cimera’, ‘Turbodadilja’, kviz ‘Šahovnica’, prijenos izbora za Mistera…).

Od ostalih zapleta u novoj sezoni izdvajamo: Osama bin Laden želi raketirati Split; Robi se prerušava u afričkog nogometaša; Luciju prosi bivši mladić; Teo istražuje je li karijera otočkog kantautora Belje zapravo paravan za trgovinu drogom; Kazo pronalazi curu i testira duge gaće; Lucija hoda s hip-hoperom Neredom ali ga ostavlja zbog Shortyja; Gazda snima dramsku seriju o braći Radić; Teo sumnja da Robijev poslodavac, grof Drašković, priprema napad Austrougarske na Hrvatsku; Robi, Kazo i Irena se hvataju u koštac s porodom kod kuće; otkriva se tajna Teovih roditelja; Robi i Kazo izbacuju Tea iz stana; Gazdi u smišljanju kampanje za kečap s krušnim mrvicama pomaže Šajeta; Irena se useljava k dečkima; Robi i Kazo imaju maraton gledanja krvavih horora; Teo odlazi na špijunsku misiju u Nagasaki; Gazda priprema ribrending alkara; Robi za cimera silom prilika dobiva torcidaša; Adriana se upetlja i u otmicu djeteta; Erotoman dovodi zvijezdu svog pornića, Bosanca Faku, u pub; Teo dobiva zadatak da zloglasnom Đuri Kroli, Armandovom blizancu i otimaču Teove bivše, namjesti zločin; Robi pokreće emisiju u kojoj gledatelji šalju paparazzo snimke poznatih osoba…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.