Audicija za novi show Hrvatski top model

Audicija za „Hrvatski top-model“, zabavni show koji u posljednjih nekoliko godina na tridesetak TV postaja diljem svijeta ruši sve rekorde gledanosti, održat će se ove subote, 26. siječnja, u 11 sati na adresi RTL Televizije – Krapinska 45, u Zagrebu.

Hrvatski top model by Tatjana Jurić
Hrvatski top model by Tatjana Jurić

Djevojke u dobi od 16 do 26 godina, vođene istim ciljem: postati hrvatskim top-modelom za 2008. godinu, koje smatraju da imaju potencijal za poziranje pod svjetlima reflektora, sada imaju priliku osvojiti ulaznicu za svijet mode, glamura i luksuza.

Gledatelji RTL Televizije imat će priliku pratiti natjecateljice na njihovom putu od „djevojke iz susjedstva“ do glamuroznog vrhunskog modela. Osim zabave, koju ova jedinstvena prilika donosi, djevojke će se okušati i u mnogim izazovima te upoznati iznimno zahtjevnu stranu tog glamuroznog posla. Kandidatkinje će snimati modne editorijale, učiti se kretati po pisti, raditi u neuobičajenim i često nesavršenim uvjetima, što na kraju mora rezultirati savršenom fotografijom. Ovo je igra koja u mnogočemu imitira stvaran život i posao top-modela.

Svaki tjedan, metodom eliminacije, jedna djevojka ispada iz igre. Finalistice će na tajnim egzotičnim lokacijama nastaviti napeto natjecanje. Najbolja od najboljih izborit će laskavu titulu top-modela, ali i vrijedan ugovor s jednom od najpoznatijih agencija koja bi je mogla lansirati u sam vrh svjetske modne scene.

Spektakl RTL Televizije obilovat će ‘vrućim’ temama i avanturama: fotografiranjima za kampanje, make overima, modnim editorijalima, revijama, intervjuima za poznate časopise, castinzima te svim onim s čime se svakodnevno susreću profesionalni top modeli.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.