Lutrija života

Lutrija života (Windfall)

Središte ekipe bliska je četvorka koja se poznaje još iz fakultetskih dana… RTL Televizija, subotom od 2. veljače

Lutrija života

Novac i snovi pokazat će se kao potencijalno iznimno opasna kombinacija kad šarolika skupina prijatelja, kolega i stranaca odluči jednim dolarom sudjelovati u kupovanju zajedničkoga lutrijskog kupona. Sutradan će se svaki od njih probuditi kao osvajač jer je izvučen upravno njihov kupon! Velika sreća svakoga će od njih natjerati da se ponaša drugačije, a ogromna novčana nagrada suočit će ih sa čitavim nizom bračnih, etičkih i pravnih problema. Novac mijenja sve, a početna ekstaza devetnaestero mladih ljudi ubrzo će postati umrljana različitim komplikacijama.

Središte ekipe bliska je četvorka koja se poznaje još iz fakultetskih dana. Peter (Luke Perry) i Nina Schaefer (Lana Parrilla) imaju na prvi pogled skladan brak s dvoje djece, no Nina još uvijek nije zaboravila sve osjećaje koje je davno gajila prema Cameronu Walshu (Jason Gedrick), Peterovu najboljem prijatelju. Cameronova supruga Beth (Sarah Wynter) kao da čeka potvrdu svojih sumnji. Relativni neznanac njihovoj skupini jest Sean Mathers (D.J. Cotrona), koji će shvatiti da s dobitkom na lutriji vjerojatno dobiva i otkrivanje brižno čuvane tajne iz prošlosti. Među ostalima, dobitnicima pripada i buntovni mladac Damien Cutler (Jon Foster), koji u svemu vidi sjajnu priliku za ostavljanje roditeljskog doma; dijete rastavljenih roditelja, prekrasna Frankie (Alice Greczyn); te Maggie Hernandez (Jaclyn DeSantis), medicinska sestra s velikodušnim srcem. Svi će oni uskoro shvatiti kako je malo koji spoj opasniji od onoga velikog novca i želje za novim životom.

Dramska serija zanimljivoga koncepta i odlične glumačke ekipe, „Lutrija života“ autorice Laurie McCarthy, koja je stajala i iza „Felicity“ ili „CSI: Miami“, funkcionira na način upadljivo sličan slavnim „Izgubljenima“. Izbjegavajući nadnaravne zaplete, serija je ovo koja prati veliku skupinu ljudi, koji se međusobno ne poznaju najbolje ili uopće, ali koji se nađu u zajedničkoj nesvakidašnjoj situaciji. Prateći njihove reakcije na novonastalu situaciju saznajemo mnogo toga iz njihove prošlosti, što će se prilično odraziti na skorašnju budućnost.

Ritam serije uvelike počiva upravo na okupljenoj glumačkoj ekipi, u kojoj je svaki od brojnih pripadnika morao biti sposoban i glumački vješt odražavati pozornost gledatelja, ali i držati ih u svojevrsnome mraku. Autori, redatelji i scenaristi u tome su im značajno pomogli, što je seriju učinilo malenim kultom među zahtjevnijom publikom. 13 epizoda ove serije pružit će pravo zadovoljstvo gledateljima željnima zanimljive drame.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.