Kod Ane – treća sezona

Kulinarski show “Kod Ane” je hit emisija koja već dvije sezone golica nepca gledatelja. Treća sezona subotom od 9. veljače na Novoj TV.

Ona kuha svježe, zdravo i od sezonskih namirnica. Nakon što je izdala svoju drugu kuharicu, Ana se vraća emisiji i stavlja naglasak na hranu kao generator druženja i zajedništva.

Ana će i u novoj sezoni činiti sve kako bi podigla standard prehrambenih navika gledatelja i da bi im sve što kušaju s menija ‘Kod Ane’ bilo u slast.

Redatelj je Zoran Margetić, ujedno i koscenarist u timu, kojeg uz Anu čine još i Miodrag Sila i Nebojša Taraba.

Recepti koje gastronomska stručnjakinja Ana Ugarković u emisiji predstavlja bazirani su na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji, te na sezonskoj ponudi namirnica na našim tržnicama. Ana će u novoj sezoni ponovno ugostiti mnoge poznate i prijatelje poput Nataše Dangubić, Dubravke Jusić, te mnogih dr.

Ana Ugarković je hrvatska kulinarska zvijezda. Tridesetšestogodišnja grafička dizajnerica koja je strast prema kuhanju pretvorila u posao. Maturirala je u Albuqerqueu i završila četverogodišnji studij grafičkog dizajna u Milanu. Radila je kao grafički dizajner u Italiji, Hrvatskoj i Švicarskoj te u Master of Arts, Design Studies i Design Labu u Londonu na raznim interdisciplinarnim projektima. Oduvijek je voljela kuhati, te je istovremeno s grafičkom karijerom kuharsku praksu stjecala stažirajući u londonskim restoranima. Po povratku u Hrvatsku 2002. počela se baviti svim aspektima gastronomije – kuhanje, uređivanje novinskih gastro rubrika, vođenje tečaja Gastro akademije i pisanje. Njezina posljednja knjiga “Danas kuham 2” pravi je hit, a na vrh top liste najpopularnijih kuhara zasjela je s TV emisijom “Kod Ane”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.