Novi kanal RTL plus ekskluzivno na MAXtv-u

Nakon strateške odluke o suradnji vodeće televizijske kuće i vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga na našem području, RTL Televizija će 13. ožujka pokrenuti RTL Plus, IPTV kanal koji će se prikazivati ekskluzivno na T-Comovu MAXtv-u.

RTL Plus

Riječ je o prvom ekskluzivnom programu od općeg interesa na našem području, kojim je RTL Televizija napravila velik iskorak u svijetu tehnološkog napretka i digitalizacije i učvrstila vodeću poziciju u stvaranju medijskih trendova. Ovaj novi medijski prostor otvara vrata dodatnim oblicima sponzorstava te partnerima i klijentima daje prostor za nove oglašivačke pakete.

RTL Plus gledateljima pruža priliku da još jednom pogledaju već viđene, omiljene televizijske sadržaje, nadoknade propušteno, ali i uživaju u premijernim filmskim naslovima. Novi kanal emitirat će program raznolikog sadržaja, sukladno standardnoj programskoj shemi, poput RTL-ovih kultnih projekata: Bibina svijeta, Policijske patrole, Dvornikovih, Mijenjam ženu, Mjenjačnice, Sanje, Večere za 5 i Koledžicom po svijetu.

MAXtv je prva interaktivna digitalna televizija u Hrvatskoj i korisnicima u osnovnom paketu nudi više od 65 tv-programa te digitalnu videoteku s više od 1000 naslova. MAXtv usluga je HD ready i nudi niz pogodnosti korisnicima koji pomoću interaktivne tražilice mogu sami birati sadržaje koje će gledati, pretraživati informacije o emisijama, pregledavati vodič po programima prema kategorijama te, u slučaju potrebe, mogu postaviti djeci zabranu pristupa neprimjerenim sadržajima ili, zahvaljujući usluzi „Snimalica“, snimati sadržaj koji žele i poslije ga gledati kada im najviše odgovara.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.