Mini TV

Najavljujemo Mini TV – zajednički projekt Nove TV i B.neta

Mini TV

Nova TV i B.net pokrenuli prvi hrvatski dječji televizijski kanal
Najmlađa i najzahtjevnija hrvatska publika za koju, međutim, počesto nedostaje pogodnih televizijskih sadržaja, može se od sada zabavljati uz prvi pravi, u potpunosti sinkronizirani kanal čiji program čine isključivo crtani filmovi.
Za potrebe B.net-a, vodećeg kabelskog operatera u Hrvatskoj, Nova TV osigurava poseban televizijski program namijenjen najmlađim gledateljima – Mini TV. To je prvi televizijski kanal na hrvatskom tržištu koji u svom programu prikazuje isključivo crtane serije i dugometražne animirane filmove, a da je pritom u potpunosti sinkroniziran na hrvatski jezik. Ovakav pristup najmlađim gledateljima olakšava praćenje omiljenih programa, budući da niti jedan sadržaj nema titlove.
Mini TV, program koji za B.net priprema Nova TV, može se gledati ekskluzivno putem B.netove kabelske mreže te je besplatno i bez kodiranja na raspolaganju svim korisnicima B.netovih uobičajenih paketa televizijskih programa. Svi će oni pronaći Mini TV kao kanal na poziciji broj 5, odmah nakon Nove TV.

– Svjesni smo potrebe najmlađe publike kojoj nedostaje cjelodnevni specijalizirani sadržaj na hrvatskom, jer je program namijenjen djeci na komercijalnim kanalima uglavnom ograničen na par sati ujutro. Pri odabiru dječjeg programa uvijek smo pazili da dječji program koji kupujemo bude što aktualniji i djeci atraktivan, ali ujedno vodili računa o tome koliko on zadovoljava edukativnu i zabavnu ulogu. Upravo tim smjernicama vodimo se i kod pripremanja programa za Mini TV na B.netu – izjavila je Anamarija Zadro, urednica programa Mini TV-a.

– Suradnja medijski jakog partnera kao što je Nova TV s jedne strane, te tehnološki i distribucijski jake tvrtke, kakva je B.net, s druge strane, sasvim je prirodno partnerstvo. B.net svojim korisnicima, gledateljima televizijskih programa, želi davati i posebne, domaćem tržištu prilagođene sadržaje, pa je ova suradnja odličan put ka tome da svojim korisnicima ponudimo dodatnu vrijednost uz naše ionako atraktivne pakete svjetskih televizijskih programa – izjavio je Senad Kulenović, direktor prodaje i marketinga B.neta.
Mini TV svoje emitiranje započinje svakoga jutra u 7, a završava u 19 sati. Na programu će biti najpopularniji svjetski naslovi kao što su Winx, Tomica i prijatelji, Beba Felix, Priče iz vrta, Yu-Gi-Oh, Ninja kornjače, Praščić Pepa, Traktor Tom i drugi. No, osim serijskih animiranih filmova, Mini TV će emitirati i dugometražne animirane filmove, također sinkronizirane na hrvatski jezik.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.