Hitna 94 – druga sezona

Prva sezona serije ‘Hitna 94’ istječe ovog četvrtka, a nove zaplete liječničkog tima gledatelji će moći nastaviti pratiti u drugoj sezoni s kojom će se serija vratiti na ekrane Nove TV.

Hitna 94

U finalu sezone dr. Matić (Alen Liverić) će naići na otpor svojih liječničkih kolega, budući da će organizirati rad hitne uz nove mjere štednje, koje ni sam ne odobrava. Dr. Katanić (Sandra Lončarić) preispitivat će vlastitu profesiju, a specijalizanti shvatiti kako ne mogu uvijek računati na međusobnu potporu.
Unatoč poteškoćama kojima je medicinski tim na hitnom prijemu svakodnevno izložen, u drugoj sezoni cijela ekipa će biti ponovno na okupu. Uz dosadašnji scenaristički tim na novim epizodama surađivat će i Jelena Veljača.
U novim nastavcima svi će saznati za Jasninu trudnoću i ljubavnu vezu s dr. Šimićem (Saša Anočić), Martina (Tena Gajski) će se truditi vratiti povjerenje svojih kolega, a Sara shvatiti koliko je u životu propustila zbog posla.
Uz pozitivne kritike, u nizu zapleta u prvoj sezoni serije ‘Hitna 94’ mnogo se pričalo o sceni seksa dr. Matića i dr. Ivone Zlatar (Jelena Perčin) kao i o ljutim suparnicama na ekranu – likovima Ivone Zlatar i Anite Lončar-Matić (Vesna Tominac).

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.