Medij – treća sezona

Od Emmyjem nagrađivanog izvršnog producenta, autora i redatelja Glenna Gordona Carona, na Novu TV dolazi nova sezona napete dramske serije nadahnuta životnom pričom Allison DuBois koju glumi dobitnica Emmyja Patricia Arquette

Medij

Medij je napeta dramska serija nadahnuta životnom pričom Allison DuBois koju glumi Patricia Arquette. Allison je supruga i majka troje djece koja pokušava shvatiti urođenu intuiciju o ljudima, te svoju sposobnost komuniciranja s mrtvima. Njezin suprug Joe (Jake Weber) je znanstvenik koji pokušava prihvatiti činjenicu da za moći njegove žene ne postoji znanstveno objašnjenje. Javni tužitelj (Miguel Sandoval), koji je Allison zaposlio kao pripravnicu, skeptičan je prema njezinim ‘specijalnim moćima’.

Allison DuBois odlučna je majka troje djece i vjerna žena koja u svojim 30-ima odluči studirati pravo. Uz studij, Allison radi kao pripravnica u Uredu javnog tužitelja u okrugu Mariposa u Arizoni. Još od djetinjstva pokušava shvatiti svoje snove i vizije o mrtvim ljudima. Njezin suprug Joe (Joe Weber), znanstvenik po zanimanju, bilježi sve snove i predosjećaje koje je Allison imala protekle dvije godine.

Kako bi Allison dokazao da njezine snove uzrokuje stres, Joe provede znanstveni eksperiment, te opise Allisoninih vizija pošalje nadležnim pravnim službama kako bi dokazao da nijedna vizija nema veze sa stvarnim slučajevima. Na njegovo iznenađenje dozna da je jedan od Allisoninih snova sličan nerazriješenom slučaju ubojstva u Teksasu. Allisonin šef, javni tužitelj Devalos, staromodan je odvjetnik koji sve radi prema propisima.

U trećoj sezoni Allison u posjet dolazi njena stara ljubav Clay, koji se pojavljuje na njenim vratima samo nekoliko trenutaka nakon smrti i nesvjestan da je mrtav. Kada prihvati tu činjenicu i shvati da nikada neće fizički biti sa ženom koju je volio, odluči ostati u Allisoninoj kući kako bi barem bio blizu nje. To će prilično uzrujati njenog supruga Joea. Osim nepoželjnog gosta Allison će brinuti i čudni snovi koje počinje dijeliti s kćerkom Bridgette, kojoj pak isti snovi dolaze u obliku crtanih filmova.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.