Kašmir mafija (Cashmere Mafia)

Od autora ‘Seksa i grada’ stiže Kašmir mafija, nova serija koju nazivaju nasljednicom njujorške četvorke s dozom pameti i dosjetki a la ‘Vrag nosi Pradu’ – od 12. siječnja na Novoj TV.

Kašmir mafija

One su pokorile muški svijet i sada žele sve! Bez ikakve zadrške dijele tajne iz konferencijske dvorane i iz spavaonice i zato ih zovu Kašmir mafija.

Serija donosi humorističan i dirljiv pogled na četiri ambiciozne žene koje se oslanjaju jedna na drugu dok vladaju zahtjevnim poslom i burnim privatnim životom. One su pametne, aktivne, samouvjerene i znaju se nositi s lošim brakovima, kolegama koji žele doći na njihovo mjesto, dječjim recitacijama ili savršenstvom koje se traži na vrhu.

Njihove ambicije ipak imaju cijenu. Iako kontinuirano nadmašuju muške kolege i partnere i u poziciji i u novcu, moraju neprestano čuvati leđa od konkurencije koja ih je spremna uništiti. Zato imaju jedna drugu, da se savjetuju i čuvaju si leđa!

U glamuroznom New Yorku stvari pokreću mediji, financijeri, marketing i četiri žene. One žive na Manhattanu i povezuju ih obrazovanje i poslovni uspjeh. Zoe Burden je najmlađa direktorica banke koja se neprestano trudi balansirati zahtjeve koje pred nju stavljaju karijera i uloga žene i majke. Mia Mason se uspinje prema rukovodećoj poziciji u izdavačkoj kući, a Juliet Draper je izvršna direktorica luksuznog hotelskog lanca, oštra na sastancima uprave i uspješna osnivačica humanitarne zaklade. Voditeljica kozmetičke tvrtke je Caitlin Dowd, kojoj izvrstan prosjek kvari samo neuspjeh na romantičnom planu.

Zoein meteorski uspjeh u banci Gorham prekine saznanje da njezina mlada štićenica u koju je polagala nade spava s predsjednikom uprave. Mogućnost da ostaje na poslu prekovremeno zaustavit će najava njezinog muža, arhitekta Erica, koji je dobio posao u Južnoj Karolini. Caitlin se suočava s neočekivanim osjećajima prema lijepoj asistentici i napokon počinje prihvaćati činjenicu da je zapravo gay. Mijin odnos s dečkom naruši njihov zajednički šef koji ih prisili da se natječu u jednom zadatku izravno jedno protiv drugoga. Julietin život promijeni se kada posumnja da ju njezin muž vara. Kada to postane jasno kao dan, loše joj vijesti prenesu Zoe, Caitlin i Mia. Ona to iznenađujuće dobro prihvati kao i činjenicu da se radi o ženi koju sve poznaju – i mrze. Dok Caitlin uči kako suptilno prići novom objektu njezine seksualne želje, Mia postaje svjesna da će dobivanje posla značiti gubitak dečka, a Zoe nastoji održati maksimum na poslu dok joj manje iskusni podređeni podmeću nogu. Njihova snaga i vjera u uspjeh leže upravo u dugoročnom prijateljstvu kojim pobjeđuju sve što im ubrzani život u New Yorku servira.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.