Navy CIS – peta sezona

Šarmantni Armand Assante u ulozi kriminalca zagorčava život istražiteljskom timu Navy CIS u petoj sezoni serije, od 1. srpnja na Novoj TV

Navy CIS

Istražiteljski tim Navy CIS vraća se na Novu TV početkom ljetnog mjeseca srpnja. U petoj sezoni tim NCIS opet dolazi u razna iskušenja kako bi istražio zločine koji su na bilo koji način povezani s marincima ili mornaricom. U novim nastavcima glumačku ekipu će dodatno pojačati glumac Armand Assante u ulozi krijumčara oružjem.

U petoj sezoni tim Navy CIS, pod vodstvom Gibbsa, borit će se s krijumčarom oružja La Grenouilleom (Armand Assante). Također će se šef Gibbs morati boriti sa svojim ‘duhovima prošlosti’ nakon što otkrije da je njegova bivša žena ključna svjedokinja u jednom slučaju. Gibbs će rješavati i slučaj davnog ubojstva kćerine prijateljice. Specijalni agent Anthony Dinozzo (Michael Weatherly) počinje gajiti osjećaje prema Jeanne (Scottie Thompson). Jeanne je kći opakog krijumčara oružja La Grenouillea. Anthony napravi fatalnu pogrešku i tijekom tajnog zadatka zaljubi se u kćer najvećeg neprijatelja tima Navy CIS-a. Nakon ubojstva La Grenouillea cijeli tim Navy CIS dolazi pod istragu FBI-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.