Magična privlačnost (Sortilegio)

Postoje ljubavi kojima ne treba vjerovati, osjećaji kojima se treba oduprijeti i odnosi koji su zasnivani na laži

William Levy i Jacqueline Bracamontes
William Levy i Jacqueline Bracamontes u 'Magičnoj privlačnosti'

Uvučeni u laž, okruženi nepovjerenjem i tajnama, protagonisti serije William Levy i Jacqueline Bracamontes na male ekrane donose priču o ljubavi koja je nastala magijom. Naime, njihova ljubav će pobijediti sve laži i ucjene, nadjačati nepovjerenje, spletke i sve ono što bi moglo ugroziti taj jedinstveni osjećaj.

Alejandro Lombardo (Wiliam Levy) je mladić pun volje za životom i nasljednik velikog bogatstva. No u njegovom životu prisutan je i Bruno (David Zepeda), Alejandrov zli polubrat koji želi samo jedno – zauzeti mjesto u obitelji za koje smatra da mu pripada. Kako bi ostvario svoj opaki cilj, Bruno smisli idealan plan kojim će se zauvijek riješiti Alejandra. On pronađe idealnog posrednika koji će mu omogućiti da dobije Alejandrovo nasljedstvo. Radi se o Mariji Jose (Jacqueline Bracamontes), jednostavnoj djevojci sa sela kojom se Bruno odluči oženiti. Za Mariju Jose sve je to priča iz bajke, no nakon udaje ona dobiva poziv i saznaje kako je njen novopečeni suprug poginuo. Šokirana i žalosna, Maria Jose odluči otići u Meridu na pokop, no ondje otkrije još strašniji scenarij. Njen suprug nije onaj za koga se predstavljao, a ona je od sada nasljednica bogatstva čovjeka kojeg nikada nije ni upoznala. Naime, Bruno se cijelo vrijeme predstavljao kao Alejandro, te se nadao kako će Maria Jose Alejandrovo nasljedstvo prepustiti njemu, odnosno čovjeku u kojeg se i zaljubila. No ipak svaka priča ima i svoju sudbinsku stranu, a u ovoj će se na vratima obiteljske kuće i novog doma Marije Jose pojaviti ona neizbježna – pravi Alejandro koji je ipak preživio nesreću.

Ne znajući za spletke svog polubrata Bruna, Alejandro se vraća u svoju obiteljsku kuću, a s obzirom da pati od amnezije ne može se ni sjetiti svoje privlačne supruge Marie Jose. Alejandro ne shvaća da je postao žrtva prevare svog okrutnog polubrata. Kako bi se osigurao od Alejandrovog bijesa, Bruno ucjenom prisili Mariju Jose da prihvati svoje mjesto supruge, te ostavi brata u uvjerenju da je s njom u braku. Rastrgana između osjećaja krivnje i straha za svoju obitelj Maria Jose se nađe u bezizlaznoj situaciji. Dodatnu situaciju zakomplicirat će i Brunova sestra blizanka Raquel (Chantal Andere). Raquel je tašta djevojka koja je oduvijek opsjednuta Alejandrom, ne znajući da njena majka Victoria (Daniela Romo) skriva veliku tajnu, a ta je da Alejandro ima istog oca kao ona i Bruno. Maria Jose i Alejandro tako započnu svoj bračni život koji je zasnovan na lažima i prevari.

Zvijezda nove telenovele Nove TV, atraktivni William Levy već je proglašen novim miljenikom žena diljem svijeta. William je rođen 29. kolovoza 1980. godine u Cojimaru na Kubi te je najstariji od četvoro braće. Preselio se u Miami prije svog petnaestog rođendana, a srednju školu pohađao je u Floridi gdje se posvetio svojoj velikoj ljubavi, baseballu. Nakon upisa na fakultet William je od njega odustao te se odlučio posvetiti glumi. Glumio je u raznim serijama, a glavnu ulogu je dobio u telenovelama ‘Oprezno s anđelom’ i u ‘Magična privlačnost’. Zanimljiv je podatak kako je ovaj mladi kubanski glumac i bivši model prošle godine prihvatio katoličanstvo. Popularno lice meksičkih telenovela već se dvije godine za redom nalazi na listi 50 najljepših ljudi na svijetu prema španjolskom izdanju časopisa People.

William Levy ima sina s meksičko–američkom glumicom Elizabeth Gutierrez. U seriji ‘Magična privlačnost’ Wiliam glumi Alejandra, nasljednika velikog bogatstva.

Jacqueline Bracamontes je rođena 23. prosinca 1979. godine u Guadalajari u Meksiku. Ova ljepotica je kći bivšeg trenera nogometne momčadi Chivas Rayadas. Jacqueline je i bivša miss Universe Meksika, a prije glume imala je uspješnu karijeru modela. Hrvatska publika ju je mogla vidjeti u seriji ‘Rubi’ u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga. Glumica tečno govori engleski i francuski jezik zato što je svojevremeno studirala u SAD-u i u Francuskoj. U seriji ‘Magična privlačnost’ glumi Mariju Jose, mladu djevojku uvučenu u brak koji je zasnovan na lažima.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.