Ben 10

Ben 10: Alien Force

Crtana serija koja je 2009. godine osvojila Emmy za izuzetno postignuće u montaži zvuka – Ben 10: Alien Force, od 29. svibnja na Novoj TV

Ben 10

Radnja nove crtane serije o dječaku Benu i najmoćnijoj napravi u svemiru odvija se pet godina nakon što su gledatelji imali priliku po prvi put upoznati ovog crtanog junaka. Ben je sada zreliji dječak koji se mora suočiti s raznim zlikovcima kako bi pronašao djeda Maxa. Zamršenija priča, zrelost likova vodi nas u nove avanture Bena Tennysona u crtanoj seriji Ben 10: Alien Force.

Ben Tennyson je15 –ogodišnji dječak koji još jednom mora iskoristiti moći jedne od najmoćnijih naprava u čitavom svemiru- Omnitrixa. Naime Benov djed Max je nestao, a kako bi ga locirao Benu će pomoći upravo ova moćna naprava. Naravno Benu će od pomoći biti i njegova sestrična Gwen i Benov bivši neprijatelj Kevin.

Ben je bio sasvim običan dječak koji je stjecajem okolnosti, došao u posjed jedne od najmoćnijih naprava u svemiru – Omnitrixa. Omnitrix je uređaj koji izgleda kao neobičan ručni sat koji u doticaju s rukom ostaje zauvijek na njoj. Omnitrix sadrži genetske strukture deset vanzemaljaca u koje se Ben može pretvoriti. Naravno, na svom putu Ben susreće puno zanimljivih, ali i dobrih i loših likova. Ben ima osebujan odnos sa svojom sestričnom Gwen koja je tvrdoglava kao i on. Djed Max je uvijek bio poveznica između njih dvoje te je budno pazio kako stvari ne bi izmakle kontroli.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.