Ava Battifiaca odlazi na Farmu

Farma uživo donosi brojne zabavne trenutke, a osim imena ispalog farmera gledatelji imaju priliku saznati kakva im sve iznenađenja u narednih nekoliko dana sprema produkcija Farme.

Battifiaca i Mia Kovačić

Nakon što je na seoskom imanju gostovao ‘Balkanski Nostradamus’ koji je svojim proricanjem prilično uznemirio farmere, ovaj put doći će kao gost u studio emisije uživo gdje će sa svima podijeliti svoja razmišljanja o samom finalu. Tko će biti pobjednik treće sezone popularnog reality showa ipak nitko još ne može predvidjeti. Na farmu će se ovog petka uputiti Mario Battifiaca, Bijela udovica i Egzorcist, koji će svojim transformacijama u razne likove nastojati zabaviti gledatelje i farmere. Koliko će sada već iscrpljeni i prilično nervozni farmeri imati razumijevanja i tolerancije na specifičan Marijev humor, tek ćemo vidjeti nakon dana provedenog u društvu preostalih farmera. Battifiaca će banuti na sijelo uživljen u lik Ave Karabatić te će gledatelji već ovog petka imati priliku uživati u duploj dozi osebujne farmerice Ave.
Spektakularna emisija uživo otkriva i novosti na ljubavnom planu, odnosno trokutu u kojem su još uvijek Ava, Josip i Jelena, a u studiju će se voditeljicama Miji i Nikolini u komentiranju aktualnih događanja pridružiti i bivši farmeri Dvina Meler i Stefani Hohnjec. Bivše farmerice prisjetit će se kakav je osjećaj musti kravu te tako osigurati uvijek željno dočekano od strane izoliranih natjecatelja Obiteljsko blago.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.