U ime ljubavi (En Nombre Del Amor)

Dvije žene i jedan muškarac… Priča o ljubavi koja ostavlja posljedice za cijeli život u telenoveli ‘U ime ljubavi’ – od 7. lipnja na Novoj TV

U ime ljubavi

Telenovela ‘U ime ljubavi’ ispričat će priču o lokalnim običajima koji pokazuju pravu vrijednost i tradiciju Meksika. Radnja je smještena u provinciji u kojoj su se u prošlosti i sadašnjosti dogodile dvije slične priče isprepletene sudbinom te odgovaraju na pitanje što su sve u stanju ljudi napraviti za ljubav i u njeno ime. Priča o sestrama i najboljim prijateljicama te o njihovoj boli i usamljenosti nakon što su se zaljubile u istog muškarca na male ekrane donosi velika imena svog televizijskog žanra Victoriju Ruffo (Sirota mala bogatašica), Leticiju Calderón (Esmeralda) i Artura Penichea. Za ulogu Carlote u ovoj telenoveli Leticia Calderón je dobila nagradu Premios TVyNovelas za najbolju veteranku. ‘U ime ljubavi’ predstavlja i velike glumačke nade ovog žanra poput mladog Sebastiana Zuritea koji je osvojio nagradu Premios TVyNovelas za najboljeg debitanta ove godine.

‘U ime ljubavi’ ispričat će priču o ovom jakom osjećaju koji može ostaviti posljedice za cijeli život. U ime ljubavi mnogi uništavaju svijet oko sebe, sude i čine brojne negativne postupke, dok bi ljubav s druge strane trebala biti neiskvarena, dobra čista…

Četiri žene, dvije sestre i dvije najbolje prijateljice pokazat će kako ljubav može biti kobna. Iako su cijelo djetinjstvo provele zajedno, čvrsto prijateljstvo i ljubav se lako može pretvoriti u ljubomoru i zavist. Ova telenovela daje odgovor na pitanje što smo sve u stanju napraviti kako bi pod krinkom ljubavi zadovoljili svoj predmet požude i obožavanja. Ono što napravimo u ime ljubavi uvijek se nalazi na granici između pravde i nepravde, prijateljstva i rivalstva.

Obitelj Espinosa de los Monteros je ugledna obitelj iz provincije. Dvije sestre i njihov brat uživaju veliki ugled, no prošlost ove obitelji krije mnoge tajne. Priča počinje kada Javier Espinosa sa svojom suprugom Sagrario otputovatuje u Mexico kako bi prisustovao vjenčanju njene prijateljice. Njihova kćerka Paloma nesretna je jer mora ostati na čuvanju kod svojih teta, Carlote i Macarene. Na vjenčanju Javier upoznaje mladoženju Cristobala koji ostane u šoku kada sazna njegovo prezime. Cristobal odmah odluči naprasno otkazati vjenčanje. Želeći popričati s Javierom Cristobal zakasni te sazna kako su on i njegova supruga na putu kući poginuli u prometnoj nesreći. Shrvan Cristobal se odaje alkoholu misleći kako će svoju tajnu ponijeti u grob.

S druge strane u provinciji malena Paloma očajava zbog smrti roditelja, ali i zbog stroge i zle tete Carlote koja je neprestano krivi radi njihove pogibelji. Nakon niza godina tetina ugnjetavanja Paloma izrasta u lijepu djevojku koja se stalno bori s teškim i zahtjevnim odgojnim metodama zle Carlote. Jedinu utjehu pronalazi u teti Macareni koja je i sama žrtva svoje sestre. Carlota je mlađu sestru Macarenu odlučila totalno podčiniti i to kada joj je prije mnogo godina oduzela ljubav njezinog života, Cristobala. Boreći se s duhovima prošlosti Macarena nastoji Palomi olakšati život s autoritativnom tetom, a u Palominom životu se pojavi još jedna veoma važna osoba, Romina. Dvije prijateljice počnu dijeliti i dobro i zlo, a unatoč istom obrazovanju i brižnom odgoju majke, Romina odrasta u djevojku koja je čista suprotnost Palomi. Romina postaje koketna djevojka koja zbog toga što ju je napustio otac priseže zakletvu da nikada više neće biti ostavljena.

No sudbina se poigrala te napisala scenarij nepogodan za Rominu. Naime njen mladić Emiliano zagleda se u Palomu. Bijesna i jalna zbog njihove simpatije Romina krene putem koji razara sve i u ime ljubavi odluči spriječiti realizaciju prijateljičine i Emilianove ljubavi. Drugi scenarij koji je napisala sudbina tiče se Carlote kada se u provinciji nakon 20 godina pojavi Cristobal. Saznavši za Carlotine manipulacije i laži zbog kojeg je ostao odvojen od Macarene, Cristobal se odluči osvetiti. Nakon još jedne životne tragedije Cristobal saznaje tajnu koja će mu zauvijek promijeniti život, a povezuje ga s mladom Palomom. Boreći se za pravu ljubav, Paloma i Cristobal se sada moraju suočiti s pravim neprijateljima kako bi ih spriječili da upravo u ime ljubavi prestanu uništavati tuđe živote.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.