Reportaža Provjerenog na CNN-u

Reportaža magazina Provjereno bit će viđena u cijelom svijetu, s obzirom da će ga ovog vikenda emitirati CNN u sklopu svoje emisije CNN World View.

Ana Blažević

Priča reporterke Ane Blažević koja je prepoznata od strane uredništva CNN-a govori o najmlađem Microsoftovom zaposleniku, devetogodišnjem Marku Čalasanu s kojim je prije nekoliko mjeseci u Makedoniji razgovarala ekipa Nove TV. Kako izgleda jedan dan s ovim malim genijalcem te kako provodi vrijeme u svom laboratoriju gledatelji magazina ‘Provjereno’ imali su priliku vidjeti prije nekoliko mjeseci, a sada će putem CNN-a ova priča obići cijeli svijet zahvaljujući timu magazina Nove TV.
– U sklopu profesionalnog usavršavanja na kojem sam bila u Americi bio je organiziran i posjet CNN Internationalu gdje su svi polaznici dobili upute kako postati njihov suradnik. Ovo je prvi put da sam im poslala jedan od svojih priloga i jako me razveselila reakcija urednika emisije koji je istaknuo da mu je ovo jedan od najdražih priloga koji je dobio pripremajući iduću emisiju. Time je zapravo pohvalio rad Provjerenog i kvalitetu koju sa svakim kadrom, intervjuom, konačno i prilogom, pokušavamo podići na višu razinu. Nije mala stvar kada na ovaj način naš rad komentira jedna svjetska medijska kuća. Zato se ostali kolege i ja radujemo nastavku suradnje sa CNN-om, jer im mi imamo još puno toga za pokazati – izjavila je novinarka Nove TV Ana Blažević.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.