Brza blagajna (10 Items Or Less)

Osebujni karakteri male trgovine u Ohiu u novoj humorističnoj seriji BRZA BLAGAJNA od 29. kolovoza na Novoj TV

Brza blagajna

Humoristična serija koja savršeno kombinira zamišljeni scenarij i improvizirane elemente. Priznati komičar koji se proslavio improvizacijama John Lehr tumači Leslieja Poola koji je naslijedio obiteljsku trgovinu, prepunu osebujnih, eklektičnih i nadasve zanimljivih likova.

Mladi i neiskusni Leslie Pool vraća se u rodni Ohio kako bi preuzeo obiteljsku trgovinu koju je naslijedio od svog oca. Poprilično disfunkcionalno osoblje čine: Carl – simpatični skladištar i vrlo blizak Lesliejev suradnik; Yolanda – dominantna službenica na Odjelu za proizvode koja s Carlom očekuje dijete; Buck – pomoćni radnik koji se veseli bližoj budućnosti kada će završiti večernju školu i napredovati; Ingrid – vrckava djelatnica na informacijama koja živi za festivale renesanse; Richard – blagajnik čiji je najveći san da se jednom profesionalno bavi umjetničkim klizanjem i Todd – seksi mesar koji sanja kako će jednog dana postati vozač trkaćih automobila.

Leslie Pool morao je napustiti svoj život i planove vezane za New York i vratiti se u Ohio i preuzeti posao. Njemu prilazi stara školska kolegica Amy Anderson s poslovnim prijedlogom. Naime, Amy sada vodi veliki supermarket Super Value Mart i predlaže Leslieju da njoj proda svoju trgovinu Greens & Grains i potpiše ugovor koji je trebao potpisati njegov otac netom prije smrti. Iako mu je Amy zaprijetila da će ga upropastiti s jakom konkurencijom, Leslie ipak odlučuje zadržati trgovinu i zavjetuje se da će njegov obiteljski posao ostvariti veliki uspjeh. Malom trgovinom Greens & Grains ubrzo se proširila vijest da su budućnost trgovine i njihova radna mjesta ugroženi. I dok se Yolanda brine da će izgubiti svoje zdravstveno osiguranje, pogotovo sada kada ima dijete, Carla brine kraj njihovih zajedničkih godišnjih izleta. Leslie će se potruditi da se zajedničkim snagama suprotstave oštroj konkurenciji, velikom supermarketu, no veliki stres oko brige za vlastitu budućnost utjecat će i na njihove međusobne odnose. Bez obzira na kaotičnu situaciju Leslie neće odustati od namjere da opstane i učinit će sve kako bi se borio protiv Amy i njenih šefova, pa makar oni došli s još primamljivijom ponudom.

Jedinstvena forma serije u kojoj se uz scenarijem predviđenih scena pojavljuju i vrlo domišljati improvizirani dijelovi. Radnja opisuje nevjerojatne situacije koje nastaju u maloj trgovinici mješovitom robom kao i zanimljive odnose između djelatnika.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.