Heroji – treća sezona

Heroji započinju novo poglavlje. U trećoj sezoni nitko nije siguran, a dobro ulazi u najveću bitku sa zlom. Heroji će morati izabrati stranu, a gledatelji vidjeti kako će bitka završiti.

Heroji - treća sezona
Heroji - treća sezona, uskoro na Novoj TV

U prvim nastavcima treće sezone heroji će se naći u velikoj opasnosti. Zlo će zavladati svijetom kada se s dobro čuvanog mjesta, odnosno Razine 5, oslobodi najveća opasnost za planet. Zli neprijatelji heroja koji posjeduju izrazite sposobnosti zaprijetit će svijetu. Knox (Jaime Hector), Flint (Blake Shields), German (Ken Lally) i Jesse (Francis Capra) su velika opasnost za sve ljude, a središnji negativac je Arthur Petrelli (Robert Forster). Kako stvari ne bi bile jednostavne Arthur je ujedno i otac dva heroja Nathana (Adrian Pasdar) i Petera (Milo Ventimiglia). Šokirani Nathan shvati kako je njegov otac živ te da je upravo on vođa njegovih neprijatelja u njihovom pohodu k uništenju svijeta.

Sylar (Zachary Quinto) i dalje nastavlja remetiti mir heroja, pa tako odmah na početku sezone odluči posjetiti Claire. Nathan, Peter i Matt se pak moraju suočiti s neprijateljima na tuđem teritoriju. U međuvremenu u Tokyju, Hiro (Masi Oka) i Ando (James Kyson Lee) su zaduženi za čuvanje obiteljske tajne koja bi mogla razdvojiti planet. U novim nastavcima gledatelji će se upoznati i s novim herojem, Nikijinom sestrom – Tracy Strauss.

Treća sezone unosi promjene i u glumačku ekipu ‘Heroja’. Lik Angele Petrelli koji je utjelovila Cristine Rose dobiva veću minutažu u seriji te postaje dio glavne glumačke postave, dok su Elle, Adam i Micah maknuti iz glavnog casta. Lik Niki je također izgubio svoje mjesto u scenariju, no glumica Ali Later ostala je u seriji te utjelovila novi lik Tracy, Nikijinu sestru koja posjeduje moć zaleđivanja.

ZANIMLJIVOSTI

* Glumac Adrian Pasdar, koji u ‘Herojima’ tumači Peterovog brata Nathana, 2000. godine bio je na audiciji za ulogu oca Mile Ventimiglia u spin offu serije ‘Gilmorice’. Tadašnji casting direktor komentirao je kako bi Adrian prošao kao Milov brat, s obzirom na njihovu fizičku sličnost
* Lik Angele Petrelli je dobio ime po Angeli Lansbury. Lik je inspiriran ulogom gospođe Iselin u filmu ‘Mandžurijski kandidat’
* Posljednji nastavak četvrte sezone emitiran je 08. veljače ove godine u SAD-u

Serija ‘Heroji’ prati sudbinu ljudi diljem svijeta koji otkrivaju da posjeduju neobične i izvanredne sposobnosti. ‘Heroji’ dolaze iz uspješne radionice producenata zaslužnih za legendarne serije poput ‘Zakon u L.A.-u’, ‘Chicago Hope’ i ‘Las Vegas’. Heroje, u čijim je rukama budućnost svakog čovjeka, odglumila je vrhunska i pomno odabrana plejada holivudskih profesionalaca.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.