Najbolje godine – druga sezona

Najgledanija serija u udarnom terminu vraća se na Novu TV. Doajeni hrvatskog glumišta, uzbudljivi zapleti i novi živopisni likovi u ‘Najboljim godinama’.

Najbolje godine - druga sezona
Najbolje godine: Novi nastavci od 6. rujna u 20:00 sati na Novoj TV!

Najgledanija serija u udarnom terminu koju su otkupile i TV u regiji nakon 152 uspješna nastavka ulazi u drugu sezonu prikazivanja. Stalnim likovima pridružuju se doajeni hrvatskog glumišta Mira Furlan, Ksenija Pajić, Enes Vejzović i Zrinka Kolak kako bi utjelovili nove živopisne stanovnike sela Dragošje. Nove likove tumačit će i Iskra Jirsak, Ljubica Jović i voditeljica Nove TV Nikolina Pišek te brojni drugi zanimljivi epizodisti poput grupe Psihomodo pop ili Kristine Đanić. Živopisni likovi i radnja koja se odvija u malenom selu osvojili su mnogobrojnu publiku. Prva sezona predstavila je novo lice za hrvatsku publiku, beogradsku glumicu Katarinu Radivojević koja je uz Amara Bukvića postala jedno od zaštitnih lica Nove TV, a novi nastavci iznjedrit će zasigurno dodatne zvijezde koje su scene Najboljih godina u drugoj sezoni snimale na atraktivnim lokacijama na Jadranu kao i gradskim ulicama i novim setovima. Ključnu ulogu u kreiranju serije i dalje ima kreativni producent Milivoj Puhlovski, režiju i dalje potpisuju Robert Orhel, Goran Rukavina i Kristijan Milić, a redateljskom timu u drugoj sezoni pridružuje se i Neven Hitrec.

U novim nastavcima napokon će se razotkriti misterij za kojeg se od dvojice braće Hajduk udala lijepa Lorena (Katarina Radivojević). U novoj sezoni pratit ćemo bračni život mladog para, a nemire u malo selo će između ostalog unijeti i nova stanovnica Violeta koju tumači poznata glumica Mira Furlan. Violeta je uvjerena da Dragošje ima veze s dugo očekivanim dolaskom vanzemaljaca te će pomno promatrati razvoj situacije u selu, dok će pak starosjedioci pratiti svaki njen korak.

Dragošje neće biti pošteđeno ni ambicioznih političara i moćnika koji će ovo malo slavonsko selo pokušati iskoristiti za svoje osobne sebične ciljeve.

Nova sezona donosi nove atraktivne lokacije kao i nove setove. Tako će gledatelji vidjeti nove pitoreskne lokacije poput šibenske rivijere, okolicu Oroslavlja, hipodrom, a novi setovi su mrtvačnica iz susjednog sela te dvorac koji ima neriješene imovinsko- pravne odnose. S obzirom da novi likovi iz Zagreba sele u najpoznatije televizijsko selo pojedini kadrovi su snimani i na eksternim zagrebačkim lokacijama.

‘Najbolje godine’ nastavljaju tamo gdje su i stale. Lorena se udala, a sa svojim odabranikom odlučila je potrošiti dio svog velikog nasljedstva i otići na medeni mjesec. S prvim danima rujna gledatelji imaju priliku otkriti kako su se novopečeni supružnici proveli na jadranskoj obali i to uz zanimljivo društvo – Danicu (Asja Jovanović) i Božu (Žarko Potočnjak). U Dragošju je situacija sve napetija.

Zbog kaznenog djela selo je bogatije za još jednu obitelj iz Zagreba – Gajs. Suzana Gajs (Ksenija Pajić), moćna i ambiciozna žena glava je te obitelji. Zajedno sa svojim kćerima blizankama Tenom (Maša Dejanović) i Lenom (Mia Dejanović) te majkom Spomenkom (Zrinka Kolak), Suzana mora prihvatiti svoju sudbinu – život u selu daleko od luksuza velegrada na kakav je navikla. Suzana će postati nova općinska načelnica sela Vimečine, Rudina i Dragošja. Ova zanosna i beskrupulozna poslovna žena pokušat će unijeti velike promjene u selima i tako uznemiriti lokalno stanovništvo. Njena majka Spomenka izazvat će pak nemire samo u Božinom srcu. Kako će vrijeme prolaziti Suzana će unatoč svojoj hladnoći početi gajiti simpatije prema jednom od žitelja Dragošja.

Đuka (Velimir Čokljat) će očajan zbog Zlatine odbijenice otići u Zagreb kako bi pronašao novu životnu partnericu. Pronaći će je u Violeti (Mira Furlan), ženi srednjih godina i izgleda filmske dive, koja se predstavlja kao liječnica. Ne znajući kako su Violetini motivi dolaska u Dragošje pomalo različiti od njegovih Đuka je predstavlja selu kao novu suprugu. No Violeta je ustvari žena opsjednuta vanzemaljcima koja smatra kako je Dragošje pravo mjesto gdje će se dogoditi dugo očekivani Dolazak.

Moćni Tuna (Enes Vejzović) bit će još jedna osoba koja će utjecati na svakodnevicu Dragošja. Vlasnik hipodroma i kandidat za Sabor RH ostvarit će zabranjenu avanturu s mladom Koranom (Petra Cicvarić), dok će ljubavni život njene sestre Zrinke (Marija Borić) biti poljuljan povratkom Damira (Janko Rakoš) u selo. Vrckasta i lijepa Tunina kćerka Marta (Iskra Jirsak) uvući će se pod kožu Ranka (Janko Popović Volarić) i tako u Loreni možda probuditi tračak ljubomore.

Nakon što su mu roditelji otišli na put oko svijeta te ga ostavili na nemilost zahtjevne Bebe (Ljubica Jović), Marko (Karlo Ferenčak) će zamoliti svog brata Sebastijana (Hrvoje Horvat), da mu zajedno sa Zvjezdanom (Svjetlana Magdić), pomogne u vođenju obiteljske trgovine. Omiljeni seoski liječnik Dražen (Robert Jozinović) zagledat će se u Sašku (Mirta Zečević), a njegovi simpatični pokušaji zavođenja često će završiti neuspjehom.

Dragošje će zahvatiti političke intrige, podmetanja i sukobi političkih moćnika. Naravno, seosko okruženje postat će i mjesto u kojem će se roditi nove ljubavi, ali probuditi i neke stare. Selo će postati i okupljalištem mnoštva ljudi zaluđenih vanzemaljcima koji su uvjereni kako je upravo ono odabrano za čuveni Dolazak.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.