Lud, zbunjen, normalan – četvrta sezona

Fazlinovići se vraćaju – luđi, zbunjeniji i normalniji nego ikada!

Lud zbunjen normalan

Najpopularnija humoristična serija Nove TV nakon ‘Naše male klinike’ koja je već u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima u svojoj četvrtoj godini emitiranja donosi nove zaplete i živopisne likove.

Komične zavrzlame i neobične situacije nastavljaju se događati članovima neobične obitelji Fazlinović, ali i onima koji se nađu u njihovom neposrednom okruženju.

U prvom nastavku prisjetit ćemo se svih ljubavi trojice Fazlinovića Damira, Faruka i Izeta kada će njih trojica pokušati odgonetnuti misterij zašto se u njihovoj kući nijedna žena ne može duže zadržati. Njihove priče odvest će nas kroz razne ljubavne afere i još jednom podsjetiti njihovih osebujnih karaktera i nevjerojatnih i urnebesnih situacija u kojima se samo Fazlinovići mogu naći. Osim poteškoća sa suprotnim spolom ovaj trojac i dalje nastavlja imati problema s financijama, a to će ih između ostalog dovesti i u sukob s lihvarima. Upoznat ćemo također i neke nove likove koji će dodatno zakomplicirati odnose, a jedan među njima bit će Izetov ratni prijatelj, ginekolog Đuro Ubiparip kojeg tumači Boro Stjepanović. Đurina potraga za izgubljenim sandukom zlata uključit će sve u potragu, a najviše od svih za tajanstveno bogatstvo bit će zainteresiran upravo njegov stari prijatelj Izet.

Popularna pjevačica Nina Badrić će spletom okolnosti upasti u kaotičnu obitelj Fazlinović u trenutku kada će se greškom umjesto na Farukov oglas za glazbenog izvođača, javiti na Izetov oglas za kućnu pomoćnicu. Kao Refka, brata Dine Mujkića koji iz Zagreba dolazi u Sarajevo, gledatelji će prepoznati glumca Gorana Navojca, a iz Splita stiže i Anja, bivša misica koja postaje Farukova nova djevojka. Upoznavanje s ostatkom obitelji bit će jedan posebno neobičan događaj kao i susret s Anjinim bivšim momkom Grdobom (Nebojša Glogovac), bivšim zatvorenikom.

Damir nastavlja sa svojim studijem medicine, no uz oca Faruka i djeda Izeta neće mu biti lako vrijeme posvetiti učenju i polaganju ispita. Situacija u Farukovom glazbenom studiju također nije bajna, a svjetlo na kraju tunela pojavit će se tek povremenim dolascima glazbenika koji su odlučili u Akordu snimiti pokoju pjesmu. Tako će jednog dana u Akord stići i Bečir, pjevač narodne glazbe homoseksualne orijentacije kojeg će utjeloviti Dragan Marinković.

Osim Faruku, na ljubavnom planu krenut će napokon i najstarijem članu obitelji Fazlinović. Naime, Izet će se na prvi pogled zaljubiti u Marijinu mamu Lauru (Svjetlana Bojković).

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.