Hrvatski supertalenti u svjetskom šoubizu

Bivši, ali i trenutni natjecatelji showa Supertalent, čija druga sezona počinje idućeg petka, postaju svjetski poznati izvođači.

Igor Mešin, prvi hrvatski Supertalent Boris Morović i Rene Bitorajac

Nakon holivudske mlade nade Antonije Dore Pleško, ovog puta je glazbeni svijet prepoznao rad još jednog hrvatskog supertalenta. Radi se o Kristijanu Mohoroviću koji se na riječkoj audiciji nove sezone Supertalenta predstavio kao trance DJ. Izveo je originalnu verziju svog singla ‘Frankfurt’. Ta je skladba upravo krenula u prodaju diljem svijeta i to u 19 online trgovina među kojima su: iTunes, Rhapsody, Napster, iLike, eMusic, AppliedSB, Amazon MP3, Nokia Music Store, MySpace Music, te Amazon Disc on Demand. Na novom singlu nalaze se originalna verzija dvaju remixeva ‘Jumpstyle’ i ‘Minimal’, te Kristijanovo najnovije i najmoćnije trance glazbeno djelo ‘Dance Storm On Ibiza’. Kristijan koji sigurnim koracima kroči u svijet trance glazbe kaže kako je nastup na Supertalentu za njega jedno vrlo lijepo i korisno iskustvo, a ukoliko bude odabran među pedeset polufinalista garantira party za pamćenje.

Prvu sezonu Supertalenta obilježio je između ostalih i Boris Morović svojom besprijekornom imitacijom plesnih bravura kralja popa Michaela Jacksona. Upravo to su prepoznali i stručnjaci iz Japana odakle stiže Borisova najnovija poslovna ponuda. Krajem ovog mjeseca Boris odlazi tamo na šest mjeseci kako bi nastupao u ‘Michael Jackson Thriller Fantasy’ muzeju i kazalištu. Michael Jackson je za života to kazalište dvaput posjetio i bio oduševljen, a na mjestu gdje je sjedio postavljena je i njegova statua u spomen na taj događaj. U Japanu ću ovaj istinski supertalent surađivati s najvećom tamošnjom televizijskom kućom gdje će snimiti i ‘Thriller spot’ u 3D tehnici koji će biti prikazivan u spomenutom kazalištu kada tamo neće nastupati Boris osobno. Važno je napomenuti da se nekoliko svjetski poznatih imitatora borilo za ovo mjesto, a odabran je upravo Boris koji za svoj veliki svjetski uspjeh zaslužnim drži upravo Novu TV i show Supertalent koji ga je lansirao u zvijezde.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.