Nova junakinja Najboljih godina

Glumačkoj ekipi Najboljih godina uz Miru Furlan, Kseniju Pajić i Enesa Vejzovića priključit će se mlada nada hrvatskog glumišta Iskra Jirsak.

Iskra Jirsak

Iskrin lik je djevojka Marta Elezović, kći vlasnika hipodroma te mezimica ambicioznog Tune kojeg je utjelovio glumac Enes Vejzović. Upravo će Marta biti ta koja će se uvući u srce Ranku (Janko Popović Volarić) te će on nakrako zaboraviti da se žena njegova života ipak udala za brata Tomu (Amar Bukvić). Marta je jednostavna djevojka s nogama čvrsto na zemlji. Obožava prirodu, a posebno životinje kojima vjeruje više nego ljudima. Najveća ljubav su joj konji zato što je odrasla na hipodromu, a to je ujedno i poveznica koja će ujediniti nju i Ranka.
Iskra Jirsak je rođena 28.05.1987. u Zagrebu, a od 1997. je stalna članica Dječjeg kazališta Dubrava. Iskra je nastupila i u showu Story SuperNova 2004. godine. Dvije godine kasnije upisala je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu. Na prvoj godini studija putovala je na Festival glumca u Gunji gdje je nastupala s djelom ispita iz glume. Sudjelovala je na festivalu glumačkih akademija ‘Skomrahi’ u Skopju te ostvarila nagradu za najbolji ispit godine na KRAD-u (Kazališna revija akademije). Mlada glumica je 2008. godine surađivala s Reneom Medvešekom i nastupala u predstavi ‘Glasi iz planina’ koja je u Dubrovniku osvojila prestižnu nagradu Orlando. Iskra je snimila i kratki igrani film ‘Ta tvoja ruka mala’ i 2009. film Tomislava Radića naziva ‘Kotolovina’. Glumila je u predstavi ‘Jasno ko pekmez’ u kazalištu Trešnja pod redateljskom palicom Damira Munitića. Lik Marte u dramskoj seriji Najbolje godine koji glumi Iskra gledatelji će moći vidjeti 16. rujna.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.