Rođendansko slavlje u Supertalentu

U drugoj audicijskoj emisiji Supertalenta koja donosi niz izrazito zanimljivih nastupa gledatelji imaju priliku pogledati i kako je proteklo rođendansko iznenađenje koje su na osječkoj audiciji natjecatelji, voditelji i žiri Supertalenta priredili Nini Badrić.

Nina Badrić proslavila rođendan

Kristina Krušelj i “Ogi bend” imali su čast sudjelovati u rođendanskoj poslastici za jedinu žensku članicu žirija na način da su Nini otpjevali prigodnu pjesmu ‘Sretan rođendan’. Hoće li žiri biti naklonjeniji ovim natjecateljima i pustiti ih u daljnji krug natjecanja zbog ovog ganutljivog trenutka ili će ih ipak morati oduševiti izvedbom pjesme koju su izvorno pripremili za natjecanje u Supertalentu, saznat ćemo ovog petka.
Osim prigodne rođendanske pjesme, u petak ćemo čuti i ponešto autorske glazbe, vidjeti zanimljive plesne točke te pravi show koji samo talentirani i posebni natjecatelji mogu prirediti. Bit će također zanimljivo vidjeti i nastupe nekih od povratnika u Supertalent koji su poslušali savjete žirija, marljivo vježbali i vratili se po novu porciju stručnog mišljenja žirija. Samo u Supertalentu gledatelji mogu vidjeti kako izgleda žongliranje dvanaest kilograma teškom kuglom. Red magije, red borilačkih vratolomija, egzotičnih plesova, imitacija i sjajnih glazbenih točaka recept su za još jedan spektakl koji može osigurati samo Supertalent.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.