Video spot Dnevnik Nove TV

Povodom uspješnih pet godina Dnevnika Nove TV nastao je promotivni spot informativnog programa kojeg gledatelji od ovog vikenda imaju priliku vidjeti u sklopu programa Nove TV.

Ekipa Dnevnika Nove TV

Video spot u kojemu su lica informativnog programa, urednici, reporteri, novinari i voditelji Dnevnika Nove TV snimljen je u atriju Guvernerove palače u Pomorskom i povijesnom muzeju u Rijeci. Ispred kamera su se našli snažni stupovi informativnog programa Nove TV Saša Kopljar, Marija Miholjek, Mislav Bago, Ivana Petrović i Milan Sijerković, te reporteri Andrija Jarak, Tatjana Krajač, Kristina Tešija, Ivana Ivanda i Branimir Felger. Promotivni televizijski spot kojeg je u suradnji s kreativnim timom Nove TV režirao izraelski redatelj Emmanuel Kadosh gledateljima će prenijeti sve ono što je informativni program postigao u samo pet godina u odnosu na ono što se u Hrvatskoj razvijalo punih pedeset – povjerenje.
Nova TV će na ovaj način obilježiti peti rođendan svoje središnje informativne emisije te prigodno proslaviti izvrsne rezultate Dnevnika Nove TV koje najbolje potvrđuju posljednji podaci gledanosti. Dnevnik Nove TV je u kolovozu bio najgledanija središnja informativna emisija s prosječnom gledanosti od 10 posto na općoj populaciji, te 13 posto gledanosti u prvoj polovici rujna.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.