Ana Strizić – Nova voditeljica Sporta RTL-a

17.11.2010

TV emisije, TV novosti


Nova voditeljica sportskih vijesti RTL-a Danas i pojačanje u sportskoj redakciji Filipu Brkiću i Nini Štambuku od sinoć je Riječanka Ana Strizić.

Ana Strizić

Simpatična Ana rođena je 9. siječnja 1987. u Rijeci, a svoje prve televizijske korake započela je na lokalnoj riječkoj televiziji s koje zatim prelazi u dopisništvo RTL Televizije u Rijeci.
No kada su je pozvali u Zagreb na audiciju za voditeljicu, Ana ponudu nije mogla odbiti budući da je velika ljubiteljica sporta, a najdraži su joj tenis i odbojka.
– Oduvijek volim sport tako da sam ponosna i sretna što su baš mene odabrali za voditeljicu. Dečki iz redakcije su mi puno pomogli da se snađem. Oduvijek sam se htjela preseliti u Zagreb i sad sam spojila ugodno s korisnim – rekla je Ana.

U Opatiji je smeđokosa voditeljica završila gimnaziju, a studentica je druge godine Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Otac je zaslužan što je Ana velika ljubiteljica sporta od malih nogu, a njezina obitelj svakako će zapamtiti buđenje koje im je pripremila u dva ujutro kako bi pogledala odbojkaški susret Bugarska-Italija.

Životni moto nema, ali voli život i misli da ga ljudi previše kompliciraju, a on je lijep i jednostavan.

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.