Pjesma Nine Badrić za kanal Doma TV

Pripreme za pokretanje novog kanala Doma TV-a u punom su jeku, a hrvatski će gledatelji uskoro imati priliku uživati u novom zabavnom televizijskom programu iz grupe Nove TV.

Nina Badrić

Premjerom novog TV kanala Nina Badrić izdaje prvi singl nakon tri godine. Pjesma “Moje oči boje lubavi” savršeno se uklopila u koncept kakav će novi kanal Doma TV ponuditi svojim gledateljima. Nova TV i Nina Badrić ponovno su se prepoznali kao sjajni partneri, a riječi pjesme “Moje oči boje ljubavi” napisala je sama glazbenica Nina Badrić, dok su glazba i aranžman zajedničko djelo Ante Gela i Nine Badrić. Ovim singlom cijenjena glazbenica i višestruka dobitnica prestižne nagrade “Porin” ponovno potvrđuje da je autor čije se pjesme nestrpljivo očekuju.
Ova prekrasna pjesma puna emocija ljubavi, zasigurno će postati omiljena melodija gledatelja Doma TV-a, a vrtjet će se unutar imidža spota kanala čiji je moto “Ljubav te čeka doma”.

Na Novoj TV ističu kako su za početak emitiranja svog novog kanala gledateljima htjeli podariti nešto posebno, a suradnja s najvećom glazbenom divom na hrvatskoj sceni svakako ulazi u tu kategoriju. Nina Badrić je najuspješnija hrvatska glazbenica koja je obilježila domaću pop scenu prvog desetljeća novoga milenija i jednako kao Nova TV kontinuirano promišlja kako svojoj publici uvijek podariti nešto novo i više nego se to učinilo do sada. Nakon dvije izuzetno uspješne sezone u Supertalentu, ova zajednička suradnja nastavlja se kroz novi kanal Doma TV na zadovoljstvo brojnih gledatelja, slušatelja i fanova. Uz premijeru kanala, gledatelji Doma TV-a imat će tako i glazbenu premijeru novog singla Nine Badrić čija se melodija izvrsno poklapa s filozofijom pozitivne, tople i emotivne zabave Doma TV-a, tvrde na Novoj TV.

– Sretna sam što su vrhunski profesionalci Nove TV u mojoj pjesmi prepoznali kvalitetu, toplinu i beskompromisnu pozitivnu emociju koju ova pjesma ima. Moj dugogodišnji suradnik Ante Gelo i ja stvarali smo je nepretenciozno s namjerom da napravimo zaista nešto dobro i kvalitetno. Svakom glazbeniku, pa tako i meni, najveći je kompliment biti prepoznat u glazbi koju stvaraš. Nadam se da će ova pjesma svima koji je budu slušali utkati u srce radost i ljubav i da će se uz nju radovati – izjavila je Nina Badrić.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.