Doma TV: Ljubav te čeka doma!

Medijska grupa Nova TV predstavila je danas novi televizijski kanal za zabavu – Doma TV.

Zrinka Jankov i Dražen Mavrić

Novi kanal grupacije Nove TV uređivat će Zrinka Jankov. U svojoj programskoj shemi Doma TV nudi hrvatskim gledateljima naslove koje još nisu imali priliku pratiti na hrvatskom tržištu. Od 2011. godine i sljedećih televizijskih sezona gledatelji će imati priliku pratiti televizijske premijere programa svjetske produkcije velikih američkih studija kao što su Warner Bros i Sony, najpoznatijih europskih produkcijskih kuća kao što su BBC, Mediaset, ITV (Granada) i RDF te hrvatsku domaću produkciju.
Doma TV donosi pregršt zabave na male ekrane od igranog serijskog programa, zabavnih i lifestyle magazina, kulinarske showove te najkvalitetniji dokumentarni i filmski program. Vrhunske serije ‘Tudori’ i ‘Opasna igra’ samo su neki od vrhunskih naslova koje ćemo gledati na Doma TV-u. Novi kanal obilježit će i melodija pjesme ‘Moje oči pune ljubavi’ koju je za Doma TV napisala Nina Badrić.
– Ono što svi s ovim novim kanalom dobivamo je značajno ulaganje u razvoj hrvatske televizijske industrije, ali i program prema potrebama hrvatskog gledatelja. Tijekom godina u svom smo poslovanju dokazali da znamo napraviti kvalitetan kanal i gledan program. Podsjećam vas da je Nova TV danas najgledanija televizija u zemlji, snažan i prepoznatljiv brend, najviše ulaže u domaću produkciju i informativni program i ulijeva najveće povjerenje gledateljima. To je cilj koji imamo i za Doma TV i sve buduće kanale. – izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Glavna urednica Doma TV-a bit će Zrinka Jankov. Dugogodišnja filmska urednica Nove TV bit će zadužena za program specijaliziranog kanala koji na hrvatske ekrane donosi televizijske premijere. Diplomirana novinarka u timu grupe Nove TV je od početka emitiranja ove hrvatske komercijalne televizije, a svoje znanje i iskustvo prenijet će u daljnjem radu i na novi kanal Doma TV.
– Velika je čast uređivati novi kanal i zadovoljstvo brinuti o zabavnom programu kakav će biti Doma TV. Ono što možemo najaviti je programska shema s naslovima koje hrvatski gledatelji nisu još imali priliku gledati, koji će publiku opustiti i zabaviti – najavila je Jankov na predstavljanju novog kanala.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.