Asi

Asi

Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu. Ovo je epska priča o nemogućoj ljubavi.

Asi
ASI - nova turska hit serija radnim danima u večernjem terminu na Novoj TV!

Snažna priča o ljubavi dvoje jakih i ponosnih ličnosti koje u ostvarenju zajedničke sreće priječe utezi prošlosti. Epska drama ‘Asi’ jedna je od najboljih pripadnica žanra turskih dramskih serija.

U priči o novoj buržoaziji, ljubavi prema zemlji i Sredozemlju, ali i romanci, u središtu je jedna rijeka koja teče uzvodno. Njezino je ime Asi, kao i nadimak glavne junakinje Asiye. Ona ide suprotnim smjerom baš poput rijeke koja, za razliku od uobičajenog toka, gradom Antakyijom teče od juga prema sjeveru. Mladi Demir nakon mnogo godina vraća se privlačan, bogat i uspješan u rodni grad. Na toj zemlji njegova je obitelj pokopala tajne koje će njegovom i Asijinom životu priječiti put do sreće. Iako zaljubljeni, ponosni i vezani uz svoje obitelji Demir i Asi su neprijatelji uvjetovani grijesima njihovih predaka.

Serija se osim u Turskoj prikazivala u Rumunjskoj, Bugarskoj i zemljama Bliskog istoka. U arapskom svijetu postigla je nezapamćen uspjeh.

Seriju ‘Asi’ odlikuju izvrsna originalna glazba autora Naila Yutsevera, iznimna fotografija i pejzaži. Snimana je u Antayji, tajanstvenom i čarobnom gradu smještenom na obalama Sredozemnog mora, domu kulture stare tisuće godina .Izvrsna produkcija sa snažnom glumačkom postavom, dinamičnim scenarijem i režijom ostavit će snažan dojam na male ekrane. Ovo je oda prirodi, ljudskim mukama, zemlji, vodi i ljubavnoj boli.

Već tri generacije obitelj Kozdžuoglu posjeduje veliko imanje, a opstanak plantaže i farme njihov je najvažniji cilj. Vlasnik Ihsan Kozdžuoglu i njegova kći Asi rade i žive za svoju zemlju. Mnogo godina prije Demirova teta Suhejla i njegova majka došle su raditi na imanje obitelji Kozdžuoglu. Demirova majka utopila se u rijeci Asi koja teče blizu posjeda obitelji Kozdžuoglu.

Prošle su godine i Demir se vraća u svoj rodni grad kao imućni poslovni čovjek. Još uvijek ogorčen zbog okolnosti koje su njegovu majku odvukle u smrt Demir susreće Asi spram koje odmah osjeti veliku privlačnost. No životi obitelji Kozdžuoglu i Demirove obitelji isprepletene su događajima iz prošlosti, a oni će biti i konstantna prepreka u odnosu ovo dvoje mladih ljudi. Tajne počinju lagano dolaziti na vidjelo i potresati odnose nakon što se Suhejla vrati u Antakyju.

Demir saznaje da je obitelj Kozdžuoglu, jedna od cjenjenijih obitelji u regiji, vjerojatno odgovorna za smrt njegove majke. Odgovore zašto je njegova majka počinila samoubojstvo, Demir je odlučio potražiti na imanju Ihsana Kozdžuoglu. Demir svoj posao prebacuje u Antakyju i ondje kupuje imanje Džemala Age, Ihsanova tasta.

13 misli o “Asi”

 1. Volim seriju Asi a takodje i Sulejmana. Ali niko da mi napise sta ce se sve izdesavati u Asi, ko je gledao u napred

  1. Asi će od ponedjeljka, 09.05. trajati od 20 do 21 sat, kad slijede Najbolje godine i Masterchef, a prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka (od sada i utorkom, jer završava Nogometna Liga prvaka).

   Lijep pozdrav!

   1. Volim seriju Asi jer je odlična, super, sve naj naj…
    Grozno je to šta su ukinuli Asi petkom i kratko traje…
    Sve u svemu SUPER JE!
    ODLIČNA!

 2. Serija se neće ukinuti, samo što će sada biti dnevno jedna epizoda te će biti u 20.00h, a ne u 21.00, a poslije Asi će biti Najbolje godine.
  Razlog promjene je nova proljetna shema.

 3. Dobili smo službeni odgovor s Nove TV:
  “Seriju ASI ćete od 21. ožujka moći pratiti u njenom novom terminu u 20 sati na Novoj TV.”

  Pratite nas i dalje!
  Moja TV

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.