Nova TV: Novogodišnji program

Nova TV gledateljima i u vrijeme novogodišnjeg slavlja donosi prigodan program koji se sastoji od niza zabavnih emisija i filmova

Nad lipom 35

Dragošjani svoje najbolje godine proživljavaju na Novoj TV, u još boljoj energiji i atmosferi namjeravaju nastaviti i u nadolazećim danima u 2011., a u svom pitoresknom selu zajedno će se proveseliti i u najluđoj noći u godini.

Zlata (Jasna Odorčić), Lale (Ljubomir Kerekeš), Đuka (Velimir Čokljat) i Damir (Janko Rakoš) uputit će se u dvorac u kojem će najbolji novogodišnji tulum u regiji napraviti zanosna Nikolina Pišek.

Ekipa iz poznatog lokala ‘Jel me netko tražio’ također je čula za najbolji provod u zemlji, pa će se Dragošjanima pridružiti i Miki (Nives Ivanković), novinarka Nina (Mirna Maras), Luigi (Mario Valentić), poslovično omiljeni Barmen (Ivica Zadro), menadžer Doline (Branimir Vidić Flika) i Roman (Damir Mihanović Ćubi).

Dvorcem će zaoriti glazba najpopularnijih izvođača, pa će tako veseli Dragošjani moći zapjevati i zaplesati uz najveće zvijezde poput Severine, Danijele Martinović, Halida Bešlića, Maje Šuput, Dražena Zečića, Zlatka Pejakovića, Mate Bulića, Jasmina Stavrosa, a na binu novogodišnje emisije Nove TV popet će se i članovi popularnih skupina poput E.T. –a i Karme.

Gledatelji će i ovu godinu imati priliku ispratiti uz novogodišnji glazbeni show ‘S Novom u Novu’. Uz pregršt dobre glazbe gledatelji se mogu uključiti u program uživo i osvojiti brojne atraktivne nagrade. Voditelji glazbenog showa bit će Mirna Maras i Dalibor Petko.

Red Carpet tradicionalno donosi pregled showbiz godine. Gledatelji se tako imaju priliku prisjetiti svih priča iz svijeta showbiza o kojima će se još dugo pričati. Skandale će tako na jedno mjesto okupiti novinar Nenad Hervatin, a kome je u 2010. godini smrknulo, a kome svanulo istražit će za ovu specijalnu emisiju Red Carpeta Vedrana Pribačić. Modni pregled godine donosi Svjetlana Matić, a Edita Drušković podsjetit će na sve one osobenjake koji su uspjeli ostvariti svoju veliku želju da budu barem jednom na televiziji. Nekima je to uspjelo i nekoliko puta i dobro su nas zabavili, a čemu smo se sve smijali kroz proteklu godinu prisjetit ćemo se uz prilog Ive Babić. Red Carpet prigodni specijal donosi i pregled svih najzanimljivijih reportaža i intervjua sa svjetski poznatim zvijezdama koje su tijekom godine napravile Ivana Nanut i Fani Stipković. Egzorcisti će naravno dati svoj specifičan pečat na proteklu godinu i tako još jednom nasmijati, kako one koji se indirektno prepoznaju pod njihovim maskama i perikama, tako i gledatelje ispred malih ekrana.

Nova TV je pripremila i široku paletu žanrova i uzbudljivih filmskih naslova. Na staru godinu osim novogodišnjeg specijala Nova u Dragošju i emisije uživo S Novom u Novu, gledatelji imaju priliku pogledati film Legenda o Zorrou s Antoniom Banderasom i Catherine Zeta-Jones. Prvog dana u 2011. gledatelji se mogu opustiti uz niz filmova počevši s Madeline, sjajnom avanturom u kojoj je glavni lik Kapetan Kuka, te obiteljski film Zathura. Gledatelji će uživati i u avanturi iz 1974. godine Sinbadovo zlatno putovanje.

Akcije zasigurno neće nedostajati u filmovima Bljesak, Špilja straha te Highlander 2 s Christopherom Lambertom u glavnoj ulozi. Anglelinu Jolie i Ethana Hawka gledatelji imaju priliku vidjeti u trileru iz 2004. godine U tuđoj koži’, a u povijesno okruženje mongolskog carstva zakoračiti uz film Džingis Kan: Do kraja svijeta.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.